Какви патики носите?

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Само Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго :)
Јас Rebook би ги ставил на местото од пума, нај јака патика ми е....два пати по ред купувам, првиот пат гo купив класикот после со лепенки си земав ги утепав од носење и сега фудбал играм со нив :) добро е тоа што неможеш да најдеш (бар јас немам видено) чкарт rebook како што ги има најк адиБас и пумата по тезги.

T

Tetro

Гостин
Јас Rebook би ги ставил на местото од пума, нај јака патика ми е....два пати по ред купувам, првиот пат гo купив класикот после со лепенки си земав ги утепав од носење и сега фудбал играм со нив :) добро е тоа што неможеш да најдеш (бар јас немам видено) чкарт rebook како што ги има најк адиБас и пумата по тезги.
само двапати им го згреши името бе :tapp:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.575
Само Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго :)
Не би рекол дека не траат долго, и зависи колкав период разбираш под тоа долго. На пример јас носам DC 1 година, исто и Vans и Quiksilver, прв пат купувам Најк и мислам дека помалце ќе ми траат. Иначе многу е важно кој и како ги носи патиките.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Не би рекол дека не траат долго, и зависи колкав период разбираш под тоа долго. На пример јас носам DC 1 година, исто и Vans и Quiksilver, прв пат купувам Најк и мислам дека помалце ќе ми траат. Иначе многу е важно кој и како ги носи патиките.
Браво мој човек! јас цела гардероба задњи 5/6 години ја купувам строго од Quicksilver во трговски, се разбира вклучувајќи ги и патиките, мислам дека за тие пари во поглед на цена/квалитет на овие 3 бренда им нема рамни! за некои 3000/4000 имаш топ патика! па и маици, за дуксерици и јакни? муабет нема! врв на сето тоа е феноменалниот и префинет дизајн! :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мометнално возам рибок ги зедов од ГТЦ пред 2 месеци, и не се нешто којзнае што посебно, споредбено со цената што ја платив. Ќе видиме колку ќе истраат. Пред нив имав булдужер, ми издржаа 2 години, а чинеа некаде упола од рибокот.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
И јас мислам дека марка ко Ecko Red има да трае долго.. до сега има можеби половина година од моиве патики (Phranz phlint), а сум се убила носејќи ги и играјќи.

А верувај дека се лажеш за Најк дека имаат смрт некад.. освен ако си ги купил од Македонија.

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
И јас мислам дека марка ко Ecko Red има да трае долго.. до сега има можеби половина година од моиве патики (Phranz phlint), а сум се убила носејќи ги и играјќи.

А верувај дека се лажеш за Најк дека имаат смрт некад.. освен ако си ги купил од Македонија.
а не се лажи со то дека од мк се и не чинат и јас зедов од америка купени на интернет нике и на нив кожата се зафркна и то не ми беа ич носени неколку пати и ко ги однесов на чевлар ми рекоја не се прат врати ги од кај шо ги купи така да сегде се исти или зависи како ќе се погодат

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
а не се лажи со то дека од мк се и не чинат и јас зедов од америка купени на интернет нике и на нив кожата се зафркна и то не ми беа ич носени неколку пати и ко ги однесов на чевлар ми рекоја не се прат врати ги од кај шо ги купи така да сегде се исти или зависи како ќе се погодат
Добро де, мене Ecko ми се од тука па задоволна сум. Само од досегашните искуства со квалитетни марки не можам да се пожалам, па се поистоветив. Него, шо ќе велев.. интернет нарачки не ми се сигурни, па затоа јас моите од странство ги купувам само на лице место или преку човек во кој имам доверба.
И да, како што рече членот.. важно е кој и како ги носи. :wink:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.575

Абе се е поквалитетно од Бит Пазар, баш пред година дена носев едни патики од Скејт шопот што беше во ГТЦ(веќе го нема), не знам што марка беа али ги носев 1 година.

Од Скопје се, ќе видиме сеа :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Само што ги зедов овие...одлични се :)

По шо не ги имам земено од овде, ме интересира дали некој знае колку пари се кај нас? поточно во Скопје :smir:
Колку пари се овие кај нас моментално од прилика знае некој?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
za mene podobri od Nike Air Force 1 nema, bas mi se univerzalni

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Колку пари се овие кај нас моментално од прилика знае некој?
Отприлика се 2000-3000 ден, ако ги најдеш пошо стар модел се. Ја ги имам истите ги земав 4000ден. веќе 7 месеци ми се а нон стоп сум со нив. Де фудбалче, кошарка, фриранинг... ! Ти ги прерорачувам мн се добри ! Нема да се излажеш ако си ги земеш....

Член од
24 јуни 2010
Мислења
80
Поени од реакции
1
најк, пума и адидас.... ама најк најмногу :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom