Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
а шо е финтава со гугл шо го отворат?:uvo:

Ѓубре од интернет...... да им ебам све живо и диво најблиско што им е. :violent1:Ах, мамата. Си идам дома со надеж дека ќе продолжам да си вадам едно филмче, а јас па ни на рапидшеир страната ко прво не можам да влезам. Па ни на форуми не ми дава да одам покрај македонскиве. Аргх. Инаку, Принц. Сочувство до тебе. Знам како се чувствуваш. Веќе 8 минути чекам на линија. :zid: :icon_evil:icon_evil:icon_evil

Ова ми личи на ДНС проблем.

И кај мене нешто отвора нешто не.

Имаат технички проблеми. Благо кажано.

Јас сум на он.нет и истиот проблем го имам. Не ми отвара странски страници , ни на мсн неможам да идам

Имаат технички проблеми.
Озбилно?

Јас сум на он.нет и истиот проблем го имам. Не ми отвара странски страници , ни на мсн неможам да идам
Ако си на соло, тоа е производ на т-хоум па затоа и ти имаш исти проблеми како и ние.

Не на Wadsl сум . Ама и за Wadsl влечат од мт.нет. Дека кога пингам страница со pathping ми дава 100% загуби на mt.net.mk

Озбилно?

Ако си на соло, тоа е производ на т-хоум па затоа и ти имаш исти проблеми како и ние.
Најсериозно. Така ми рекоа, иако јас не приметив ништо.

MaxADSL tapa!! da mu ebam internetot glup!! daj be nekako da se organizirame da im piseme na e-mail na so lice voa pickamumaterina jas nivna :tapp:
Супер идеја, секој од нас може да напише по една буква, премногу сум возбуден, која ли буква ќе ја напишам.:vozbud:

А зошто кај мене нема проблеми, или се среди веќе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom