Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
а шо е финтава со гугл шо го отворат?:uvo:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ѓубре од интернет...... да им ебам све живо и диво најблиско што им е. :violent1:Ах, мамата. Си идам дома со надеж дека ќе продолжам да си вадам едно филмче, а јас па ни на рапидшеир страната ко прво не можам да влезам. Па ни на форуми не ми дава да одам покрај македонскиве. Аргх. Инаку, Принц. Сочувство до тебе. Знам како се чувствуваш. Веќе 8 минути чекам на линија. :zid: :icon_evil:icon_evil:icon_evil

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Ова ми личи на ДНС проблем.

И кај мене нешто отвора нешто не.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Катастрофа интернетов од Телеком:nesvest:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Имаат технички проблеми. Благо кажано.

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Јас сум на он.нет и истиот проблем го имам. Не ми отвара странски страници , ни на мсн неможам да идам

P

Princ

Гостин
Имаат технички проблеми.
Озбилно?

Јас сум на он.нет и истиот проблем го имам. Не ми отвара странски страници , ни на мсн неможам да идам
Ако си на соло, тоа е производ на т-хоум па затоа и ти имаш исти проблеми како и ние.

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Не на Wadsl сум . Ама и за Wadsl влечат од мт.нет. Дека кога пингам страница со pathping ми дава 100% загуби на mt.net.mk

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Озбилно?

Ако си на соло, тоа е производ на т-хоум па затоа и ти имаш исти проблеми како и ние.
Најсериозно. Така ми рекоа, иако јас не приметив ништо.

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
MaxADSL tapa!! da mu ebam internetot glup!! daj be nekako da se organizirame da im piseme na e-mail na so lice voa pickamumaterina jas nivna :tapp:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
MaxADSL tapa!! da mu ebam internetot glup!! daj be nekako da se organizirame da im piseme na e-mail na so lice voa pickamumaterina jas nivna :tapp:
Супер идеја, секој од нас може да напише по една буква, премногу сум возбуден, која ли буква ќе ја напишам.:vozbud:

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
А зошто кај мене нема проблеми, или се среди веќе?

Kajgana Shop

На врв Bottom