Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
untitled636.png

wtf?

Луге како ви иде нетот имате сите проблеми деновиве или јас сум единствената ебана странка:kesa:на моменти си иде нормално али сепак се МОМЕНТИ, а поголемиот дел од вреемето споро отвара дига латенција до плафон....

Луге како ви иде нетот имате сите проблеми деновиве или јас сум единствената ебана странка:kesa:на моменти си иде нормално али сепак се МОМЕНТИ, а поголемиот дел од вреемето споро отвара дига латенција до плафон....
Исто и тука. =]

krs e kaj site skoro
+1
ама мило ми е шо веќе некое време не ми искача тоа педерското iddle connection њњњњ глупости! Си знае да си падне по 2-3 пати во денот и иритира тоа, ама ај шо да праиме?! :toe:

Тоа самиот си го исклучил сигурно, инаку кај сите по default е така...

Леле ме тераат да им го запалим бирото за информации :pos2:

Само македонски страници ми отвара и чат пат google...

Веке 2 дена неможам да отварам страни , месенџерот не се уклучува , а кога ке дојде ред да работам многу се нервирам ... ако знае некој што е проблемот нека каже ... освен овде форумов , нишо друго не ми отвара :) инвалид адрес хаха

мснто не отвара... нерва ме мава

Ама нешто мене ми збореа ама не разбрав дека било до Србите проблемот а не до овие од Мт Њет

Абе .... ај да не коментирам :vozbud: Абе ке отворам некој профил тука и одма право крај со интернетов :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom