Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na youtube ima dosta klipvi od ckembarcinjata ama najbolji im e onoj na gradski koa vika kopacot eeeeeeej aj taa huliganskata.....haha videte go klipot i ke vi stane jasno kolku se prosti:pos2::pos2::pos2:
Баш едно баце пред саат време јадеше бурек на јади бурекЛеле какви дебили !!!!
Па уште ли со шалови се расправате бе, па кој сака може да си купи шал у фан-шопот на Вардар...
Какви луѓе, не ми се верува![]()
Баш едно баце пред саат време јадеше бурек на јади бурек, дека немало фаншоп на Вардар, кај што можат да се купат разни навивачки реквизити...
Него поентата не ми беше да ги бранам Чкембари, бидејќи знаеме како стигнуваат шалевите во рацете на противничките навивачи, или преку 10 на 1, или дрско крадење, или купување...
хахаха се изјасни момаков набрзина...не е писмен за да го продолжи постотАБе ФЕНИ е шампион ваа год.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: aj gubi se ziti se ne se srami!!!!имате срека сите што се распадна струмица 2005!ке ве видевме!а најјака навивачка група......АЈДУЦИИИ :helou:
ама може биле....за нив си се нај јаки....mozi bile najaki pred da se raspadni strumica 2005:pos2:
Точно е тоа дека во нашава држава немало класични тепачки како што се тие во Полска, Англија, Италија итн.
Е сега за тој инцидент не може да кажеш кој колку го јадел затоа што имало повредени од двете страни.
Пошо гледам си нов, а по муабетов некако ми излгеда дека не се разбираш во баскет навивањето дозволи јас да ти кажам. Прва работа што треба да ми ја објасниш е дали знаеш колку пати Чкембари имаат дојдено во Скопје на гостување кога гостувала екипата на КК Пелистер? Друго, не знам колкав си, ама прашај ги постарите дали полицијата дозволува навивачка група да дојде во Младост.
И уште нешто, имам респект за постарата екипа на Чкембари, ама во поново време помладиве генерации се само бледа сенка нивна, затоа што кога ве гледав на последната утакмица со Работнички дома, бевте
повеќе од мизерни. Ова не ти го кажувам со цел да те испровоцирам ама тоа е реалноста во моментов