Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Коментар? Дечкото е самоуверен, а ако се сеќавате лани на предпоследната трка, излета на 5 метра пред боксот, тоа беше клучниот момент за титулата. Инаку зошто да не, титулата ја чекаме уште од времето кога Мика беше шампион, сезона 99.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Оваа година најгорното постоље не ни бега, како меѓу возачите, така и во конструктори ...

:tv:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Оваа година најгорното постоље не ни бега, како меѓу возачите, така и во конструктори ...

:tv:
Меѓу возачите сигурно не ни бега титула, него кај конструктори тешко малце пошто Ковалаинен јебе, али ај можно е и тоа малце по малце и он влага у форма.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Меѓу возачите сигурно не ни бега титула, него кај конструктори тешко малце пошто Ковалаинен јебе, али ај можно е и тоа малце по малце и он влага у форма.
Ќе биде Друже ... !!!* :wink:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

Ееееј кај ебе баш добро си вози чоекот. Тој барем константно вади поени 2 по 2 ама ги вади барем. А хамилтон и болидот го дупи и некои ствари.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Честитки до двата возачи за одлично извозените квалификации. Штета што не ги зедовме првите две места, али и така не е лошо. Луис ни е важно прв ... !!!* :wink:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ај бе 1-2 победа.... Очајно ни треба (незнам од кога не сме ја имале) за враќање на самодоверба пред последниот дел од шампионатот.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ја очекувам Хмаилтон да го изблокира Маса кој ќе изгуби позиција и Ковалаинен да избие на првата позиција :) Ептен добро сценарио кое сигурно нема да се оствари :)
Р.Ѕ. Честитки и за Хамилтон ама и за Ковалаинен.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ја очекувам Хмаилтон да го изблокира Маса кој ќе изгуби позиција и Ковалаинен да избие на првата позиција :) Ептен добро сценарио кое сигурно нема да се оствари :)
Р.Ѕ. Честитки и за Хамилтон ама и за Ковалаинен.
Не кажувај два пати. Хеики и се е можно ... !!!* :wink:

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Se vide kolko mclareno e jak na prav pat sepak ferrari si e ferrari na prav pat go nema nikade mclareno da ne padnese dos hamilton mozese samo da bide vtor patnik

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
хахаха реков јас дека некој од Ферари мора да се липне :)
Најдобра трка сезонава :) Браво и за Ковалаинен. Доста добро возеше само на крајот ја ус*а ама сепак соочен со толку многу проблеми сепак добро извозе.
Разлика Ферари - МекЛарен: 6 бода :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054
хахаха реков јас дека некој од Ферари мора да се липне :)
Најдобра трка сезонава :) Браво и за Ковалаинен. Доста добро возеше само на крајот ја ус*а ама сепак соочен со толку многу проблеми сепак добро извозе.
Разлика Ферари - МекЛарен: 6 бода :)
Која е дефиницијата за добро возење , стартуваше 4ти , после прв свиок 10ти , таман дојде 7ми , го казнија , а на крај не ни заврши , не би рекол дека возеше добро , ја зафркна денес Ковалаинен работата . ИНаче ова беше судбинска победа за Хамилтон , дождот дефинитивно го извади , а тоа максимално беше искористено , браво .

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Која е дефиницијата за добро возење , стартуваше 4ти , после прв свиок 10ти , таман дојде 7ми , го казнија , а на крај не ни заврши , не би рекол дека возеше добро , ја зафркна денес Ковалаинен работата . ИНаче ова беше судбинска победа за Хамилтон , дождот дефинитивно го извади , а тоа максимално беше искористено , браво .
Искрено ми се допадна што навистина брзо се враќаше во игра и да не го казнеа за таа глупост на Вебер мислам дека можеше да зврши и да земе барем 4 бода ама тоа е. На крај плус му попушти и концентрацијата. Како и да е ми се свиѓа како го извозе делот кога од 12та отиде до 7ма позиција :)

Kajgana Shop

На врв Bottom