Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па не е муабетот само да се расправаме и караме, (како во фан клубовите на фудбал) треба да се биде објективен и да се истакне реалноста. Џабе ако речам дека Мекларен се неправедно казнети... МОЖЕБИ е малку престрого, но сепак тоа е за да им дојде умот на место, и да почитуваат правила.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Нема врска што се казнети - типувам минимум 2ро место за Хамилтон.

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Ајде сезонава Мекларен се шампиони, минатата тој Алонсо многу се курчеше убаво што замина од Мекларен сеа Хамилтон е лидер во Мекларен.
Сезонава добро га почна Хамилтон да се надеваме на помалце проблеми со билидот.

пс. Јас сум за Мекларен од дамна без разлика кој ги вози болидите
За ова и јас сум исто така одамна

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Се на се добро се заврши, можеше да биде полошо, Хамилтон има 14 бодови и е прв во генерален, исто и Мекларен е прв во конструктори. Како се заебаа со боксот не ми е јасно, можеше Хамилтон да биде 3, Ковалаинен 4. Треба да повежбаат на монтирање гуми :)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Се на се добро се заврши, можеше да биде полошо, Хамилтон има 14 бодови и е прв во генерален, исто и Мекларен е прв во конструктори. Како се заебаа со боксот не ми е јасно, можеше Хамилтон да биде 3, Ковалаинен 4. Треба да повежбаат на монтирање гуми :)
Им се заглави гумата на тркалото :) ,колку шо видов дури и во вториот бокс го имаа истиот проблем но беа малку поспретни(посилни:)), и насила ја извадија гумата, затоа и менувањето на Луис во однос на Хејки беше нешто повеќе од 2 сек. поспоро
капаче на све беше едно 20-тина круга возење зад Вебер :)nerv::nerv::nerv:)

со оглед дека ова не беше баш најсјана трка, резултатот (5 место) за Луис е добар,

додека за Хејки стандардна трка мислам дека максимум беше 3-тото место

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еве што му се нуди на Хамилтон како награда ако ја освои титулата.

McLaren F1 GTR кошта само 4 милиони фунти (6 милиони евра) и има мотор од 668 кс, забрзува од 0 до 100-ка за 2.9 секунди, и е тежок 1062 кг. Што можете да посакате повеќе?

Cep

Член од
28 март 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Сезонава не им тргна баш најдобро али сепак Hamilton ке биде шампион

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Можам да посакам само да не се утепа со колава зш глеам бајаги е брза лол:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Hamilton заеба работа.

Со среќа нека му е натака.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
ме разочаруваат годинава....:toe::toe:....и заубер се подобри..катастрофа...очигледно уште една пропадната сезона:kesa::kesa:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
da da meklaren se treta ekipa po jacina vo momentov

forca ferrari:vozbud::vozbud:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Еве што му се нуди на Хамилтон како награда ако ја освои титулата.

McLaren F1 GTR кошта само 4 милиони фунти (6 милиони евра) и има мотор од 668 кс, забрзува од 0 до 100-ка за 2.9 секунди, и е тежок 1062 кг. Што можете да посакате повеќе?

kako sto mi se gleda tesko deka ke ja dobie hamilton ovaa nagrada izgleda ke treba da si ja kupi :pos2::pos2:

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
kako sto mi se gleda tesko deka ke ja dobie hamilton ovaa nagrada izgleda ke treba da si ja kupi :pos2::pos2:

он ќе ја купи..ти дали можеш да ја купиш :pos2::pos2::pos2:...ич не се секирај ти за него

Kajgana Shop

На врв Bottom