Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ja sum za McLaren otkako gledam formula (odprilika od pred 6-7god). Od sekogas sum bil za McLaren iako dodeka vozese Montoja za BMW i niv gi pocituvav. Schumaher otsekogas sum go mrzel poso sekogas vozel mn pederski. Inace sezonava titula osvojuva McLaren a toa sto rekovte deka Sauber im e konkurencija ke go demantiram.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Конечно фан клуб за мекларен Јеееееееее!!!!!!! најдобри сме!!!!!!!!!!11

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ВАЖНО

Морам да ви удрам едно предупредување. Постови од типот Meclaren forever и нешто слично на овај над мене ке бидат бришени!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па нема ништо лошо ама барем кажете нешто повеќе пр. од кога гледаш формула, од кога навиваш за мекларен... Постови од 2 збора на ништо не личат... А тука сме за да ги прославиме сите успеси и неуспеси на Мекларен заедно, вклучувајки ме и мене како фан на Мекларен Мерцедес Ф1 тимот.

Член од
20 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
0
Значи мало потсетување за првиот пост на модераторот Мекларен нема освоено титула од 1999. На кој начин Мекларен е на врвот

2006
F. Alonso (Renault)
Renault
2005
F. Alonso (Renault)
Renault
2004
M. Schumacher (Ferrari)
Ferrari
2003
M. Schumacher (Ferrari)
Ferrari
2002
M. Schumacher (Ferrari)
Ferrari
2001
M. Schumacher (Ferrari)
Ferrari
2000
M. Schumacher (Ferrari)
Ferrari
1999
M. Hakkinen (McLaren)
McLaren Mercedes (корегирано од модератор тука стоеше знамето на италија и ферари)
1998
M. Hakkinen (McLaren)
McLaren Mercedes
1997
J. Villeneuve (Williams)
Williams Renault
1996
D. Hill (Williams)
Williams Renault
1995
M. Schumacher (Benetton)
Benetton Renault
1994
M. Schumacher (Benetton)
Williams Renault
1993
A. Prost (Williams)
Williams Renault
1992
N. Mansell (Williams)
Williams Renault

BTW јас навивам за Рено :P

П.С. Посебно лани беее нај на врво :D!!!!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па не е се до титулите... Колку потези имаше Раиконен (да не речам бркања од 10 знаеше да победи или 2 да биди) како возач на Мекларен, а колку има двократниот шампион Алонсо? Реално гледано Алонсо освен преку бокс во директен дуел го немам видено некој да го помине... Башка Мекларен цело време има пехови од типот издржливоста на моторот, и пак успева да се бори за титула (види кој е втор во генерален пласман за возачи во 2005, 2003). Каде беше пак Рено пред, а и по Алонсо? Па и за нив се вели дека се во врвот.

А годинава Мекларен е водечки во конструктори и сега за сега 1 и 2 во возачи. А Рено ке биди на врвооо кај шо беше лани Мекларен :) А имаш и фан клуб на Рено... Па може и таму да пишиш нешто (ако сакаш)..

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ako ne se lazam lani konstuktorska titula osvoi McLaren a toa ne e za zaboravanje. Dzabe Alonso bese prv koga Fizikela nigde go nemase.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ondak preklani. Siguren sum deka edna sezona koga titula kaj vozaci osvoi Alonso kaj konstruktori titulata ja zema McLaren.

Edno prasanje do site: Sto mislite, dali koga vozac na McLaren ke pobedi vo edna trka treba da se sviri i britanskata himna vo cest na McLaren i germanskata vo cest na Mercedes ili samo britanskata kako dosega? Ja mislam deka treba i dvete inace sto bi pravela sasijata na McLaren da go nema motorot na Mercedes. Ednostavno neliii sasija bez motor ne ide.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
viktor_mak напиша:
Edno prasanje do site: Sto mislite, dali koga vozac na McLaren ke pobedi vo edna trka treba da se sviri i britanskata himna vo cest na McLaren i germanskata vo cest na Mercedes ili samo britanskata kako dosega? Ja mislam deka treba i dvete inace sto bi pravela sasijata na McLaren da go nema motorot na Mercedes. Ednostavno neliii sasija bez motor ne ide.
zasto ne znaesh deka timot na mclaren mercedes e registriran i opstojuva vo velika britanija i tamu gi placa site davacki kako "firma" kon drzavata.se sto pravi timot na mclaren mercedes se se desava na britansko tlo . celiot bolid i negovite testiranja vo vozdushniot tunel se vo britanija. del od testiranjata se vrsat i vo spanija.
osven proizvodstvoto na motorot vo germanija nema nisto!i da recam edna od trkite sto se odrzuvaat vo germanija e nivna staza!neoficijalno!
mclaren mercedes e timot od voking!(velika britanija)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Sepak mislam deka treba. Motorot e germanski, a del od pobedata e zasluga na motorot.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
i jas taka mislev edno vreme no toa e prijatele. koga mercedes ce go kupi delot na mclaren togash ce se sviri samo germanskata himna.
!

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Abe krivo mi e poso poise gi sakam germancite kako lige od englezite.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
i ja isto nekako poubava mi e germanskata od engleskata himna!

Kajgana Shop

На врв Bottom