Помош, совети, размена на искуства...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Има во скопја мислам Андон го држи.

еве овде
ќе го побараш пиши му ќе ти кажи шо како

Ај ако некој знае како да направам ефект во фотошоп(сонцето) како на сликата нека помага

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    69,6 KB · Прегледи: 80
Е па вака ќе отвориш PhotoShop ја отвараш фотката и одиш во Filter >> Render >> Lens Flare

tutorijal.jpg

ТУКА

Направив еден срање туториал. Ама мерак ми е. Под срање мислам на квалитетот со кој е направен. Како финта е многу добро.

imam eden problem so brisenje na datumot od slikata..i mislam deka porano imama brisano so Background Eraser tool,ama sega nemozam taka...ke moze li nekoj da mi kaze nacin kako moze da go izbrisam...:pipi:

neznam kaj da go prasam ova pa resiv tuka zatoa sto gledam temava e za fotoaparati.
imam eden problem.imam aparat NIKON COOLPIX L4 i pred nekoe vreme mi bese necist ekranot i aj si rekov da go iscistam i izgleda posilno sum pritisnala i mi se napraj mala crna fleka na ekranot.
dali znae nekoj dali e toa seriozen problem i ako go odnesam aparatot na popravka kolku bi mi zele?

Не е сериозен проблем, би ти зеле многу и ќе го расклопат апаратот и ќе утнат у склопување, ќе им остане вишок штравче. Немај гајле, шибај си така.

Значи ОВАА тема е за помош совети и размени на искуства БИЛО КАКВИ:wink:
Марија со дисплеј треба нежно, тоа го пишува и на упатството:wink:

Димитар за туторијалот мислев дека е лудила во позитивна смисла , несто едноставно и интересно :smir:

Може некој да ми каже зошто служат тие Photoshop Actions, како се употребува.....

Овака,
Имам самсунг С850 , стар 1 месец. Последнава недела почна да забегува. Во темница, кога фокусира (кога го држам копчето за сликање до пола) и кога се појавува тоа црвенкото ( знаете за што мислам ) , апаратот автоматски се исклучува. Батеријата е нова. До што може да биде?

До тоа што е САМСУНГ можеби:)...имаш гаранција однеси им го у сервис и отерај све кај што не треба

Да не можеше нешто да напраам без да го носам у сервис ... али ок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom