Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Шо е лошо бе будала еден?? Ти знајш каков интернет има таму кај шо одиш??? Тешко тебе!! :baeh:
Abe znam za tamu so interenet ima , ama ne mi se napraj kefot na ovie da im go ispotrosam salam internetot inaku tamu znam samo eden hard od 250 gb da si zemam plus taka :)

Ej samo da prasam dali sega avtomatski se prefrlam vo noviot paket ili treba da odam do mt net da se prefrlam?

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Абе мамата нивна, шо не му текна пред 3 месеци да воведат ваков пакет, сеа на кабелски сум јебига... Не ми е ради брзината или ради нешто друго криво, туку што има статичка ип адреса кабелскиот :(

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.086
Поени од реакции
6.034
Ocekuvam cenite ponatamu uste da pagaat na ADSL od MtNet poradi startuvanjeto na tretiot mobilen operator ovoj mesec bidejki cenite na mobilkom avstrija ke bidat dovolno niski za lugeto masovno da gi isklucuvaat fiksnite telefoni.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Па не треба да го видиш договорот ваљда знаеш како стојат работите освен ако си немал адсл до сега . ке идеш на www.mt.com.mk ке пополниш барање и немаш гајле :toe:

Али сеа за сеа ги има старите пакети за мигрирање , од понеделник да не одиш до мт нет ке ги има на интернет и новите пакети.

100 Proof

Охриѓанец
Член од
27 јули 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Brat drugo e ti po internet drugo e ko so trebit da se ojt. Tvrdam deka ako ojs vo mtnet pobrzo ke ti migriret

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Brat drugo e ti po internet drugo e ko so trebit da se ojt. Tvrdam deka ako ojs vo mtnet pobrzo ke ti migriret
Бев јас у саботата у мт нет и ми рекоа да не доаѓам од понеделник сам да средам преку интернет и број ми запиша таа зената ако не ми е јасно да ја прашам али нема везе исто ти е :D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Бев јас у саботата у мт нет и ми рекоа да не доаѓам од понеделник сам да средам преку интернет и број ми запиша таа зената ако не ми е јасно да ја прашам али нема везе исто ти е :D
мене ми рекоа дека од вторник ќе ми го пуштат интернетот,дека она ќе средела документи и мајка ми само да иде да потпише

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
а што им е тоа еднократен надомест на тој пакет макс адсл про со 3 мб што е за неопределено време еднократен надомест вика е 1474? иван ти овој пакет ке го ставаш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom