Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
одново црнци во Пелистер.....можно е и Боки 13 да се пресели Бт летово....
Абе тешко нас со тие црнците, ние си ги пуштивме нашите деца, талентирани и израснати со Пелистер, со срце играја за клубот, па сеа црнци... ако беа тие јаки немаше да идат во оваа бедна лига.Битолчани чекаат засилувања од Нигерија
Нигеријците Огундеји Васијуадевале и Икуока Хапа се очекуваат да пристигнат во Битола и ако ги задоволат вкусовите ќе го засилат фудбалскиот прволигаш Пелистер.
На битолчани им се приклучи Сашо Лазаревски, повратник од Охрид, а како први засилувања со кои веќе е завршена работата од клубот се највуваат: Ментор Идризи од Слога, Бојан Ѓорѓиевски и Трајче Стојковски од Вардар и Никола Ангелковски од Локомотива.
ке царуваме со црнците:pos2:
Тој од Слога ми е попознат по имево отколку тие од Вардар што ќе ви дојдат. Кој се тие ??? :jaj:Абе тешко нас со тие црнците, ние си ги пуштивме нашите деца, талентирани и израснати со Пелистер, со срце играја за клубот, па сеа црнци... ако беа тие јаки немаше да идат во оваа бедна лига.
btw. кој е овај љунгата? добар е?:jaj:
ова ти личат на озбилни трансфери:pos2: каде каде беа поарни овие шо ги пуштија место овие шо ке дојдат,а каква врска има долгот просветлиме?неможат да се носат играчи ако си во долг?пошто ако не се лажам поке од 10години Пелистер има долгој па не му било проблем да носи играчи и ми се чини то шо го пишаја во спорт дека толкав е долгот ми се чини дека е пренапумпаноSamo ne mi jasno od kaj vakvi transferi koa i vie imavte dolg 1.4 mi, evra mislam
толку вредат ите ко идат овде...ги лажат црнциве ќе играат за без пари....
Trajce bese vo mladinskite selekcii na mkd no se povredi i otsusttuvse dosta vreme od terenite sea s oporavi od povredata i eve go ke nastapuva za Pelister soliden igrac od odbranata e, mislam deka dokolku mu se ukaze sansa moze mn dobro da ja iskoristiТој од Слога ми е попознат по имево отколку тие од Вардар што ќе ви дојдат. Кој се тие ??? :jaj:
Без гајле,можи ќе се" покажат" новите "засилувања"на Ванчо!:pos2:^
точно денојве и Алтипармаковски треба да потпиши за Кирјака од Грција со што комплетен прв тим си замина летово