- Член од
- 3 март 2010
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 6
Абе Чкембари, се шират муабети дека Делии и Гробари ве копирале, вистина ли е ова??
Се шират муабети дека ти си дете од 5 години, и си со подпросечна интелегенција. вистина?Абе Чкембари, се шират муабети дека Делии и Гробари ве копирале, вистина ли е ова??
Не се заебавај од Земун е дечкотоСе шират муабети дека ти си дете од 5 години, и си со подпросечна интелегенција. вистина?
истинитој причи.. јас разбрав дека и од комити и војводи краделе:bip:Абе Чкембари, се шират муабети дека Делии и Гробари ве копирале, вистина ли е ова??
Никој не побара мислење од тебе за да доставуваш тука мислења....ако провоцираш ништо нема да постигниш освен што ќе се глупираш:kesa:....слободно можеш да пишеш во овој фан клуб ако си за асолен муабет..ако си за дебличење ене ти го фан клуб вардар и тетекс..позз:helou:Абе Чкембари, се шират муабети дека Делии и Гробари ве копирале, вистина ли е ова??
Абе вие се жалите за 4500 евра, а ние што да кажеме!? 6000 евра Пане не заработил во цела своја кариера, а сега треба да ги добие за тоа што го водеше клубот 2 денаАло бре модератори бришете ја оваа сликата !!!!!
Мацков и Пелистер се договорија
Поранешниот тренер на битолскиот фудбалски прволигаш, Алексо Мацков, и раководството на Пелистер се договорија пред Арбитражниот суд на ФФМ да го затворат досието со исплата на 4.500 евра. Тоа е сумата што Пелистер прифатил да му ја исплати на Мацков во рок од 15 дена, по што битолчани ќе може да добијат тренерска лиценца за својот старо-нов тренер Наумче Љамчевски.
Пелистер викендов е слободен, а ако исплатата биде порано, Љамчевски ќе седне на клупата во прекуредното 21. коло на 10 март, кога ќе треба да му гостуваат на Вардар во Скопје, кој го има истиот проблем. И тренерот Пане Блажевски го доби спорот со Вардар, кој треба да му исплати на својот поранешен тренер 6.000 евра.
Многу пари бре овај мацков зеде да му ебам семето негово за џабе (за тие пари салам играч ќе земевме) и што е најважно не остави на цедило кога ни беше најтешко абе тоа е кога се видело ск или од друг град да биди тренер на Пелистер стално сме го јаделе ајде сега нека го платат и љамче нека си тера со децата оти се гледа дека му е погоден овај тренер и знае да ги мотивира и да играат и без пари
Шпанија. :helou:Чисто за информација ми треба каде беа Пелистер за припреме.:smir:
so tie pari na nekoj igrac ke mu dadevte godisna plata isto i nie no toa e toaАло бре модератори бришете ја оваа сликата !!!!!
Мацков и Пелистер се договорија
Поранешниот тренер на битолскиот фудбалски прволигаш, Алексо Мацков, и раководството на Пелистер се договорија пред Арбитражниот суд на ФФМ да го затворат досието со исплата на 4.500 евра. Тоа е сумата што Пелистер прифатил да му ја исплати на Мацков во рок од 15 дена, по што битолчани ќе може да добијат тренерска лиценца за својот старо-нов тренер Наумче Љамчевски.
Пелистер викендов е слободен, а ако исплатата биде порано, Љамчевски ќе седне на клупата во прекуредното 21. коло на 10 март, кога ќе треба да му гостуваат на Вардар во Скопје, кој го има истиот проблем. И тренерот Пане Блажевски го доби спорот со Вардар, кој треба да му исплати на својот поранешен тренер 6.000 евра.
Многу пари бре овај мацков зеде да му ебам семето негово за џабе (за тие пари салам играч ќе земевме) и што е најважно не остави на цедило кога ни беше најтешко абе тоа е кога се видело ск или од друг град да биди тренер на Пелистер стално сме го јаделе ајде сега нека го платат и љамче нека си тера со децата оти се гледа дека му е погоден овај тренер и знае да ги мотивира и да играат и без пари
ajde za vas ne strasno nema da mu platite isto kako i za vasovski i bwe ako ve kaznat ke ja ebat ligata a toa ne mu e vo korist na don hari do dusa sega od kga velija i kompanija dojdoja mozi ke si gi naplatat ite dolgovi sto gi imate :smir:Абе вие се жалите за 4500 евра, а ние што да кажеме!? 6000 евра Пане не заработил во цела своја кариера, а сега треба да ги добие за тоа што го водеше клубот 2 дена
И Вардар да излезе од лига, истата нема да пропадне, во моментов потребно е минимум уште 3 клуба (покрај МЃП и Шљога) да напуштат за да се прогласи првенството за неважечко :smir: Кога дојдоа "тренери" од типот на Мацков и Пане да солат памет, можеме да си замислиме до кај дошол нашиов фудбалajde za vas ne strasno nema da mu platite isto kako i za vasovski i bwe ako ve kaznat ke ja ebat ligata a toa ne mu e vo korist na don hari do dusa sega od kga velija i kompanija dojdoja mozi ke si gi naplatat ite dolgovi sto gi imate :smir:
Колку за потсетување,и Пелистер и Турново,а и Вардар беа спремни да го поддржат бојкотот,но Пелистер се откажа прв од тој бојкот,наводно поради закани од високи функционери во ФФМ и Хари демек им дал пари за да не се откажат.И Вардар да излезе од лига, истата нема да пропадне, во моментов потребно е минимум уште 3 клуба (покрај МЃП и Шљога) да напуштат за да се прогласи првенството за неважечко :smir: Кога дојдоа "тренери" од типот на Мацков и Пане да солат памет, можеме да си замислиме до кај дошол нашиов фудбал
Марјан Алтипармаковски во Жерминал Бершот
http://sport.com.mk/WBStorage/Files/0503-05.pdf