K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,5%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,0%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    595
а ви текнува на борбите со каританов??? стварно изгледаше опасно да си во близина, каританов ми е фаворит за гранд прито, се надевам на голем успех од негова страна, го тепа оверим, арловски го уби (кој не во последно време :toe: ) и има брада батката, колена да примиш од оверим, да те удрираат силно по глава и да успееш да издржиш мора да си ног 2 :)
причина зошто не го сакам оверим многу е тоа како "избега" од сергеј и беше многу глупо и смешно нокаутиран, жива страмота,
освен ММА кој ќе има одлична година, некаква понуда од дугите боречки вештини ?? бокс,кик бокс, и самбо би прифатил :)

Јас искрено не го знам многу овој Каританов не сум му гледал многу борби така да не му ги знам доволно квалитетите... А што се однесува до ова Страјкфорс натпреварувањево понатака ќе го фаворизирам Вердум од причина што не го сакам Оверим и без друго што беше спаринг партнер на Мирко.
Од останативе исто така не го сакам Барнет !

кличко кога ќе се бори??
видов слики од отворен тренинг на фејсбук, изгледа е подготвен, има датум ?? :)

Има некој тренирано карате?

Зошто кој и да видам да има тренирано карате има пуно медали за ова за она.. Толку лесно се земаат?:nesvest:

Колку луѓе ми рекле прв на Балкан прв на Македонија медали пуно.. Ај 1,2,3 ама сите со медали не иде.. :toe:

ајде да видиме што човек е овај бџ пен :)
Ќе јаде Unanimous decision во најмала рака.. помина неговото, никогаш не ми се свиѓал како фајтер ! :)

--- надополнето ---

Има некој тренирано карате?

Зошто кој и да видам да има тренирано карате има пуно медали за ова за она.. Толку лесно се земаат?:nesvest:

Колку луѓе ми рекле прв на Балкан прв на Македонија медали пуно.. Ај 1,2,3 ама сите со медали не иде.. :toe:
Ама се во Кати а :pos:

и на крајот нерешен исход, бџ ќе го јадеше од фич на крајот, мислам дека бииспинг ривера но контест требаше да прогласи судијаата, нелегален потег пресуден за победа за биспинг.
другата недела мислам дека има борби од страјкфорс, борба за титула во LHW ден хендерсон против фелиџао, мислам дека има добра карта :)

Бј од коа изгуби титулата од френки едгард секоја борба му е големото вракјанје ,а у ствари со секоја борба се послап и послап станува не е тој бј ко порано....

и на крајот нерешен исход, бџ ќе го јадеше од фич на крајот, мислам дека бииспинг ривера но контест требаше да прогласи судијаата, нелегален потег пресуден за победа за биспинг.
другата недела мислам дека има борби од страјкфорс, борба за титула во LHW ден хендерсон против фелиџао, мислам дека има добра карта :)
Не да требаше....:) како го шибна со коленото, здраво онака на прв поглед изгледаше дека нема да продолжи зашеметен беше доста, ама испадна мангуп рече ќе се борам...и го јаде, а се виде му не нишаа нозете немаше рамнотежа. :toe:

А за Би Џеј Пен vs Фич борбата...... премногу респект имаат луѓето во костуми од УФЦ кон Б.Џ. Беше шо беше The Prodigy ама му помина времето. Сосема солидно влезе на почетокот на борбата дури и го изненади во првата рунда со тактиката, се реши да му иде на wrestling skills и тоа најмалку го очекуваше и самиот Фич кажа и после кога го праша Роган (коментаторот) рече дека не очекувал Б.Џ. да излезе така агресивно, мислел дека ќе игра подефанзивно на самоодбрана.

A disappointed Fitch said afterward that he didn't know what he could have done differently.

"I think I did enough to win at least a split decision," Fitch said. "I want the title more than anything, but at the end of the day we don't make the decisions. ... I'm here to fight, I'm here to fight the best. If my 13 wins in the UFC already isn't enough to put me in for a title shot, I'm ready to prove myself more.

А што се однесува до нерешениот исход на крај самиот коментар на БиЏеј на крај кажува како требаше да заврши борбата.

Penn sounded dejected afterward, but he said he expected to fight Fitch again.

"Since the gods were nice to me and gave me a draw, if he wants to do it again I'll do it again," Penn said.

Исто така не е спомнато овде кажа и дека ако ја загубел и оваа борба најверојатно ќе се повлечел, а и треба барем да не го зацрнува она што го има остварено секако ќе од во hall of fame.

Ќе јаде Unanimous decision во најмала рака.. помина неговото, никогаш не ми се свиѓал како фајтер ! :)

--- надополнето ---

Ама се во Кати а :pos:

Изгледа :D Си викам не е можно све славни каратисти да се со по 50 медали дома :vozbud:

Знае некој кај се продаваат вреќи? Одамна барам ама многу скапи бе.. Во Kwon се по 18 илјади глава да те заболи.. Нешто поефтино така барам :)

Знае некој кај се продаваат вреќи? Одамна барам ама многу скапи бе.. Во Kwon се по 18 илјади глава да те заболи.. Нешто поефтино така барам :)

ќе ѕирнам во ранерр и орка, си викам поегтини се, за квалитет не очекувај :)
кој гледаше сабајле уфц ???
мартин кампман против диего санчез, интересна борба беше :)

На пазар3 имаше чоек што продава големи и мали вреќи,окулу 3000денари,полни се... другар зема,не се жали... барем до сега,3-4 месеца ја има :) ако најдам линк ке постирам

А ми кажале и дека на битпазар некаде (окулу) имало :)

кој гледаше сабајле уфц ???
мартин кампман против диего санчез, интересна борба беше :)
Забораив да гледам вчера бе :)
ама зато пак ќе го гледам сеа :icon_bigg

еве линк за тие што не гледаа UFC: Sanchez vs Kampmann
трае 1h и 50min и ќе ви земе 401.13 MB.
Отидов да гледам ја :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom