Фан Клуб: Пелистер

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Едно не ми е јасно само. Што курац бара Димитровски во тим кој и прв да заврши (што секако нема да се случи во следниве 8 години) пак нема да игра во Европа:cigla:
А мислиш дека Димитровски го интересира Европа, или финансиите, кога веќе ги има 32-3 години?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
мене ми личи како Драганчо да е набркан од клубот...изгтледа го поддржуваше старото раководство

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Едно не ми е јасно само. Што курац бара Димитровски во тим кој и прв да заврши (што секако нема да се случи во следниве 8 години) пак нема да игра во Европа:cigla:
“Dobiv ponuda od novata uprava koja ja smetam za nekorektna i neprifatliva i odluciv da zaminam. Moram ad potenciram deka zaminav korektno, iako ne mi e seedno sto moram da go napustam maticniot klub. Sakam da potenciram deka 5-6 meseci sum pod golem pritisok megu dvete upravi i situacijata stana neizdrzliva. Se somnevam deka brzo ke se pronajde resenie za dobroto na ovoj klub. Sepak golema blagodarnost do soigracite i pred se do navivacite koi sekogas me podrzuvaa i znaat deka golem del od esenskiot del go odigravme samo zaradi “Ckembarite” zavrsi iskusniot Dimitrovski.

Doaga Delovski, Gancev vo Zeleznicar

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
не сери бе копук!!!
глеј си ја твојата беда од клуб (дали воопшто ќе постои по 8 години)
за твоја информација сеуште се разгледува жалбата во лозана, а со оглед на то дека конечниот епилог касни, сигурно не е се така чисто како што сакаа да прикажат оние кои го монтираа скандалот!

ИЗВИНЕТЕ ЧКЕМБАРИ, ама победа беше индиректно вмешана во постов!
пс. фала за димитровски

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.039
Поени од реакции
74.470
не сери бе копук!!!
глеј си ја твојата беда од клуб (дали воопшто ќе постои по 8 години)
за твоја информација сеуште се разгледува жалбата во лозана, а со оглед на то дека конечниот епилог касни, сигурно не е се така чисто како што сакаа да прикажат оние кои го монтираа скандалот!

ИЗВИНЕТЕ ЧКЕМБАРИ, ама победа беше индиректно вмешана во постов!
пс. фала за димитровски
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе помине ерата на хари и тогаш ќе ве видам вас:helou: Има да ви се истура кој стигне. Изгледа не си многу запознаен како се одвиваат работите во вардар:tv:
Ви монтирале скандал???
:cigla::cigla::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Се слушаш ли ти што збориш бе?? Каков монтиран скандал какви бакрачи, станува збор за апла наместена утакмица:smir:
И да душата на еден клуб ја даваат навивачите, нешто што Победа ќче го нема во идните сто години:tv:

Z

ziko bt

Гостин
Лазар Илиев од Брегалница и некој Хрват напаѓач шо играл за Сплит и Мост од денес се играчи а се шпекулира дека покрај Димитровски во Победа ке оди и Лапачот

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.404
Поени од реакции
8.532
Лазар Илиев од Брегалница и некој Хрват напаѓач шо играл за Сплит и Мост од денес се играчи а се шпекулира дека покрај Димитровски во Победа ке оди и Лапачот
Huljev i Iliev novi napagaci vo Pelister?

Kompletno renoviranje na ofanzivniot del od timot e prioritetot na Pelister vo za niv aktivniot preoden rok. Taka po pristugnuvanjeto na Zlatko Delovski, od denes bitolcani se posilni za uste dvajca mladi napagaci. Se ocekuva doaganjeto na 21 godisniot hrvatski internacionalec Mirko Huljev koj nastapuvase za vtoligasot Split i na kratko za ceskiot Most. Huljev e visok 192 santimetri i treba da se prikluci vo tekot na denesniot den. Skoro site detali za negov transfer vo Bitola se dogovoreni. Zaedno so nego pristignuva uste eden 21 godisen fudbaler. Od vtoroligasot Bregalnica od Stip vo Pelister doaga Lazar Iliev, koj ke bide uste alternativa vo napadot.
Sepak grizi ima okolu ostanuvanjeto na Saso Lazarevski, za kogo zagreana e prilepska Pobeda koja veke go angazirase Dimitrovski, a veke vo svoite redovi ima nekolku fudbaleri od skolata na Pelister. Bitolcani od vcera treniraat, a ocekuvaat isplata pred gostuvanjeto vo Tetovo kade veke ednas ovaa sezona gostuvaa i zagubija od Renova so 1:0, no ovoj pat odat na megdan so Teteks kogo posleden pat vo Tetovo go sovladaa vo 2005 godina so 1:0 vo natprevar od vtorata liga
:smir:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе помине ерата на хари и тогаш ќе ве видам вас:helou: Има да ви се истура кој стигне. Изгледа не си многу запознаен како се одвиваат работите во вардар:tv:
Ви монтирале скандал???
:cigla::cigla::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Се слушаш ли ти што збориш бе?? Каков монтиран скандал какви бакрачи, станува збор за апла наместена утакмица:smir:
И да душата на еден клуб ја даваат навивачите, нешто што Победа ќче го нема во идните сто години:tv:
ооо гревче... па ти и сите фанови на вардар треба да му ци***е к*** на хари. па да не беше тој да ги покрива срањата од вас сеа вашата гордост ќе играше во 4 лига!!!
а за то дека блашко ќе ве финансира...хехехехе...знам одамна, беше прашање само на време кога тој ќе си најди нова жртва за уништи, а вие така запечени за спонзор и газо че си го дајте за него, а после ко че ви го прати клубот во 4 лига поради бојкот и неодигрување на уште еден натпревар после че ве видам!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.039
Поени од реакции
74.470
ооо гревче... па ти и сите фанови на вардар треба да му ци***е к*** на хари. па да не беше тој да ги покрива срањата од вас сеа вашата гордост ќе играше во 4 лига!!!
а за то дека блашко ќе ве финансира...хехехехе...знам одамна, беше прашање само на време кога тој ќе си најди нова жртва за уништи, а вие така запечени за спонзор и газо че си го дајте за него, а после ко че ви го прати клубот во 4 лига поради бојкот и неодигрување на уште еден натпревар после че ве видам!
Епа тоа е бе братко, да беше некој друг тим ќе го шутнеше, али ајде да го видам да го шутне Вардар:baeh::baeh:
Многу луѓе поминале во Вардар и се обиделе да го уништат, ама ние сме над се:helou:

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Сакате тема да ви отворам ? доста тука куро го цицате ..ајде

Z

ziko bt

Гостин
последен играч кој ке го засили Пелистер оваа зима е србинот Стефанович кој порано играл за Металург баш ме интересира како ке се покажат странциве

Z

ziko bt

Гостин
Вангел Алтипармаковски дојде кај вас ?
уште пред да одат Шпанија е вратен лично јас не го сметам за добро засилување од ко замина од Пелистер кај и да појдеше не го играја брат му има далеку поголем потенцијал

Kajgana Shop

На врв Bottom