Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
знам дека сме добредојдени во Битола...а и да ти кажам ме заболе ако нема Комити...мене важно ми е да се испукам за екипата шо ја сакам...да си направиме неверојатна атмосфера па они нека си ја мислат оти неможат да дојдат :smir:
Ќе биди жустро најверојатно :)

знам дека сме добредојдени во Битола...а и да ти кажам ме заболе ако нема Комити...мене важно ми е да се испукам за екипата шо ја сакам...да си направиме неверојатна атмосфера па они нека си ја мислат оти неможат да дојдат :smir:
Ке се напрај со сигурно најдобра атмосфера само во последно ретко гледаме такви во Македонија
п.с А бе победваме сигурно:smir:

само вие ли...ех шо сте...ами ние од страна шо го сакаме Пелистер..срам да ти е :D како на пример ја умирам да го видам Пелистер на врвот,да го гледам како гази се и сешто...а вака искрено кога ќе видам срце ми се корне....од мал го сакам и сеуште ќе го сакам.

п.с.најверојатно ќе имате подршка од Велес на дербито со Вардар...незнам коа се игра ама голема е можноста да стаса екипа од Велес :)
Незнам колку си запознаен секогаш кога идеме на гостување во Битола или во др градови од Велес со нас доаѓаат десетина Комити од Велес, така да ме изненади ова што си го пишал:helou:

Незнам колку си запознаен секогаш кога идеме на гостување во Битола или во др градови од Велес со нас доаѓаат десетина Комити од Велес, така да ме изненади ова што си го пишал:helou:
ебе мали уште колку ќе се изненадуваш :baeh:
ЧКЕМБАРИ СЕ СЕКАДЕ ОКОЛУ ВАС :vozbud:

Е добро бе друже што да не несмее да има од Велес навивачи на Пелистер што има тука да се чудиш . :tapp:

P.S. Химната на Пелистер навистина ми се допаѓа позз

ебе мали уште колку ќе се изненадуваш :baeh:
ЧКЕМБАРИ СЕ СЕКАДЕ ОКОЛУ ВАС :vozbud:
Да бе:):) Кога играте со Вардар толку Чкембари има насекаде дури што и во Битола сите Чкембари стануваат:helou:

Да бе:):) Кога играте со Вардар толку Чкембари има насекаде дури што и во Битола сите Чкембари стануваат:helou:
слушај јас ќе ти најдам ЧКЕМБАРИ ВО ск а ти најдими барем еден комита во БИТОЛА ?
ПА ЌЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ:uvo:

Наум Љамчевски ќе биде нов тренер на ПЕЛИСТЕР, сега овие денови треба да се потпише со овај спонзорот од Словенија и се ќе биди ок, вчера му беше исплатена 1 заостаната плата на фудбалерите, вака-така тргнаа некако работите очекувам 3 бода недела со Тетекс :vozbud: 1/4 сме сигурни Охрид се откажаја, едвај чекам на 18 Октомври со Вардар, да напрајме една добра атмосвера и да си чапниме 3 бода :baeh:

Љамчевскиииииииии ???:toe: Да не е нешто во роднинска врска со играчот на Пелистер Благојче Љамчевски :nesvest: .

Немам слушано убај зборој за него, напротив :tapp:.
Барем за поздравување е то шо си добија плта играчите. Ај да се надеваме дека ќе си ги расчистат сметките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom