Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
е овоа е веќе подруго....само да не е уште некоја лага од управата..ако е се како шо треба да очекуваме да гледаме силен Пелистер и да се радуваме на победиии
Не е:smir: вчера беа и претставници на натпреварот на младинците против Работнички.

за спонзорот наголемо се зборва низ Битолата дури и не толку инволвираните велат дека Пелистер го зел словенец а за поразот од силекс шо да се кажи пак не изебал судијата имало промашен пенал за силекс директен црвен за Пелистер сме играле без кључните играчи Лазаревски и Димитровски и неизбежен пораз по претходната утакмица со турново и оваа ми личи како пак да не ебават од ффм и следна утакмица се игра со Тетекс во Битола па очеквам барем бод со нив:toe:

abe ajde ziko ziti se nemoj pak sudiite cel zivot oni vi se krivi ako igrate bolje ke tepate tuku cestito za sponzorot pa da gleame derbi od visoka klasa pozz

abe ajde ziko ziti se nemoj pak sudiite cel zivot oni vi se krivi ako igrate bolje ke tepate tuku cestito za sponzorot pa da gleame derbi od visoka klasa pozz
абе пенал и црвен не се малце за ова утакмица не знам дали беа заслужени ама со турново не отепа судијата и ова ми личи на продолжение и фала за спонзоро тешки нека е некој озбилен па да се бориме за врвот:smir:

pa sigurno beter od ova sea nemoze da bide bar ke ima plata i nekoj bolje igrac, kako i da e ke bide zustro :)

абе не отепаа судиите само пенали против нас судат сега пак во гости и црвен картон ај само кажими оти немаше на сител репортажа од кратово инаку кога тепаат уште во 18 30 во веститие ги даваат головите
ФФМ МАФИЈА СЕ ДА МУ ЕБАМ

Словенци спонзори на Пелистер

Словенечка фирма чие име се' уште не се обелоденува најверојатно ќе биде нов главен спонзор на ФК Пелистер по што се очекува да бидат надминати финансиските проблеми. Влегувањето на Словенците веќе било договорено, а деталите околу преземањето ќе бидат официјализирани на денешното собрание на кое треба да биде избрано и ново раководство. Еден од кандидатите за претседател е Владо Костов, поранешен прв човек на Пелистер. Најсериозен кандидат за тренер е Наумче Љамчевски.
Некој велат дека се влезени како спонзори а некој велат целосно го презеле и планирале стадионот да го прат за 15.000 гледачи ама како и да е мислам дека барем на некое време ке немаме проблеми со финансите.

Словенци спонзори на Пелистер

Словенечка фирма чие име се' уште не се обелоденува најверојатно ќе биде нов главен спонзор на ФК Пелистер по што се очекува да бидат надминати финансиските проблеми. Влегувањето на Словенците веќе било договорено, а деталите околу преземањето ќе бидат официјализирани на денешното собрание на кое треба да биде избрано и ново раководство. Еден од кандидатите за претседател е Владо Костов, поранешен прв човек на Пелистер. Најсериозен кандидат за тренер е Наумче Љамчевски.
Некој велат дека се влезени како спонзори а некој велат целосно го презеле и планирале стадионот да го прат за 15.000 гледачи ама како и да е мислам дека барем на некое време ке немаме проблеми со финансите.
Прв болд, тој ќе биди 99.9%, втор болд, ова е точно 99.9% :)

Прв болд, тој ќе биди 99.9%, втор болд, ова е точно 99.9% :)
па за Љамчевски се спомнуваше уште од ко си замина Мацков а за вториот целосното преземање така ми кажаја другарите шо тренират во Пелистер шо ако го преземат мислам дека ке биди подобро:salut:

зико брат не мисли....сигурно ќе биде подобро...а и како да не биде кога сеа се игра без пари со срце за клубот....со среќа спонзорот па очекуваме засилувања новости ова она...и конечно да се радуваме на голем Пелистер

зико брат не мисли....сигурно ќе биде подобро...а и како да не биде кога сеа се игра без пари со срце за клубот....со среќа спонзорот па очекуваме засилувања новости ова она...и конечно да се радуваме на голем Пелистер
Ова го чекаме долго време, ние Битолчани :) ама ваљда дојде време, еднаш и Пелистер да биди јак и да се бори за шампионска титула од наредна сезона...

Ова го чекаме долго време, ние Битолчани :) ама ваљда дојде време, еднаш и Пелистер да биди јак и да се бори за шампионска титула од наредна сезона...
само вие ли...ех шо сте...ами ние од страна шо го сакаме Пелистер..срам да ти е :D како на пример ја умирам да го видам Пелистер на врвот,да го гледам како гази се и сешто...а вака искрено кога ќе видам срце ми се корне....од мал го сакам и сеуште ќе го сакам.

п.с.најверојатно ќе имате подршка од Велес на дербито со Вардар...незнам коа се игра ама голема е можноста да стаса екипа од Велес :)

Ајде со господ напред и вас да ви тргне да поминат проблемите,Пелистер е еден од позначајните клубови во Македонскиот фудбал и да заличи веке еднаш како шо треба. Со срека.

Спортски Поздрав.

само вие ли...ех шо сте...ами ние од страна шо го сакаме Пелистер..срам да ти е :D како на пример ја умирам да го видам Пелистер на врвот,да го гледам како гази се и сешто...а вака искрено кога ќе видам срце ми се корне....од мал го сакам и сеуште ќе го сакам.

п.с.најверојатно ќе имате подршка од Велес на дербито со Вардар...незнам коа се игра ама голема е можноста да стаса екипа од Велес :)
потенцира на Битолчани оти во Македонија сме вонглавно локал патриоти за свој тимој си навиваме ама и не е лошо ако се види симпатизери и од другите градој,а со вардар е на 18-ти невервам да биди нешто посебно атмосверата оти ке бидиме само ние ама како и да е добредојдени сте во Битола:smir:

знам дека сме добредојдени во Битола...а и да ти кажам ме заболе ако нема Комити...мене важно ми е да се испукам за екипата шо ја сакам...да си направиме неверојатна атмосфера па они нека си ја мислат оти неможат да дојдат :smir:

Back
На врв Bottom