Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
ауууу :vozbud::vozbud: на гостувањево шо е на клипов преставено присуствував лудница беше....очекувам исто навивање и сабота

Fudbalerite na pelister pristignaa vo strumica,deneska setaa niz centarot..samo nogo mladi deca bee

ali zatoa se plasam da ne bide porazen pelister so decinja cim igra

Мене па со нив ми е посигурно:smir::smir::smir:

se vide kolku bese arno so starcite ama mozi ne treba so site mladi da se igra treba da bidi postava pola mladi pola stari igracite so zasluzuvat da bidat 1va postava aj da se nadevame deka strumica pak ke ni bidi srekno mesto kako so bese i mladinci kupot

Децата можат да иград од срце.. а овие другите..

ИМААТ СЛАВА,ИМААТ ПАРИ, НЕМААТ СРЦЕ ПИ*КИ СЕ ПРАВИ!!!:tapp:
Лелее брат кај ти текна на оваа песна ... Хехе .... Колку јако беше на првата со вардар во гости, кога си заминавме после 5 минути....
:vozbud: :smir:

Клипот погоре е pricless. Очекувам утре исто навивање од Чкембарите. Ке навивам и јас за Пелистер.

Отприлика колко ке идете?

Ej a Balisti otprilika kolku???? Daj ajde neka pisi nekoj clen na balisti:smir:

Ej a Balisti otprilika kolku???? Daj ajde neka pisi nekoj clen na balisti:smir:

pa vo gradot ima golema zainteresiranost za ovoj mec...problem pretstavuva toa sto maturantite imaat drzaven ispit i neizvesno e kolku ke mozat porano da go zavrsat za da dojdat...

Upravata na klubot na poslednata sredba sto ja imase so nas ni kazaa deka kolku avtobusi ke treba tolku ke ima...znaci kolku ke mozeme da polnime!!

Spored atmosferata se ocekuvaat sigurni 10 avtobusi da se napolnat...a ke ima mnogu sto ke idat i so koli!!

i kaj nas bagi deca mozi nema da idat radi drzavnata matura pa neka pocekat malce so avtobusite mene planirano mi e da trgam so maturantite ispitot zavrsva posekako vo 12

Back
На врв Bottom