Jimmy
Организатор
Штета што нема да има и нивни навивачи, навистина. А беа најавени неколку стотини до илјада. Туку, ќе ја пренесува некој средбата? Освен македонското радио, се разбира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета што нема да има и нивни навивачи, навистина. А беа најавени неколку стотини до илјада. Туку, ќе ја пренесува некој средбата? Освен македонското радио, се разбира.
Уште не се знае дали ќе има гостински навивачи. Најавено е дека ќе дојдат посебно на свој ризик, информација сигурна само до вечер ќе ви ја потврдам
), пренос има на Лумиере ТВ (Кипар). :tv: 
абе на еден друг форум прочитав дека ќе ја даваат на А2. не знам дали е точно

А2 ке пренесва во живо.
Иначе бакли и бајраци нема да имаме...............за жал

Кој шо не можи да оди Скопје на стадион, а има сателитска (или кај комшијата), пренос има на Лумиере ТВ (Кипар). :tv:
Видете и параметри... (само стрелчето однесете го на Lumiere TV)
http://liveonsat.com/daily.php?star..._yyyy=2008&end_dd=17&end_mm=07&end_yyyy=2008#
Значи кипарциве сами че си дојда и че си напра пренос, а? Пошо никој одовде не пренесува...![]()
Кажи ми сега стиснав на ова не сака да се пушти, али најверојатно пошо е 2 ипол пополноќ, дали за време не утакмицата ќе може да се гледа?