Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
dobri ste bile
abe joe kolku pari e pravata bakla?
уба бакља е 400 денари а турските се малку поефтини :)
П.С кај бешети вчера :)?..само 5 лозари дојдоја со нас и не нагостија со 5 кила ракја :)

П.С кај бешети вчера :)?..само 5 лозари дојдоја со нас и не нагостија со 5 кила ракја :)

Кој петмина бре ако знаеш да ни ги кажиш иако претпоставувам кои може да биле инаку добра екипа сте биле гледам по сликиве.:salut:

pa ne sum znael deka ke odat
a koi bea ako gi znaes na ime
nie zemavme edna bakla(ne bese bakla kako prskalka nest ne curese)1000 denari na edno mu ja naplatija od sk ja zemavme

Кој петмина бре ако знаеш да ни ги кажиш иако претпоставувам кои може да биле инаку добра екипа сте биле гледам по сликиве.:salut:

абе не ги знам на име никој.Абе тие шо ви се воџите.а ние не бевме во комплетна бројка могу истакнати Чкембари недојдоа и Ветераните не дојдоа али добро беше...

П.С за баклите шо бе прашваше овие се најбавите
r11le8fh407rbur7qit6.jpg

абе не ги знам на име никој.Абе тие шо ви се воџите.а ние не бевме во комплетна бројка могу истакнати Чкембари недојдоа и Ветераните не дојдоа али добро беше...

П.С за баклите шо бе прашваше овие се најбавите
r11le8fh407rbur7qit6.jpg
ovaa le e od 400
leeee nie ama sme za nigde taa sto ja zemavme bese ko golema petarda i samo prskase pu u pm

iam neso komentar za lozarive mn ve falat vas ckembarive,ama toa e toa koga zboram jas za lozarite deka pojma si nemaat od navivanje mislam sramota se tuku dobri bea ckembarite u sabotata i cestito pobeda bolji bevte poz

iam neso komentar za lozarive mn ve falat vas ckembarive,ama toa e toa koga zboram jas za lozarite deka pojma si nemaat od navivanje mislam sramota se tuku dobri bea ckembarite u sabotata i cestito pobeda bolji bevte poz

Епа како нема да ги фалат кога заедно навиваат. доказ за тоа е овој транспарент од саботното дерби.

2zzubyw.jpg

Лозари скоро секогаш идат и Скопје и Битола кога играт Пелситер и Вардар

Епа како нема да ги фалат кога заедно навиваат. доказ за тоа е овој транспарент од саботното дерби.

2zzubyw.jpg
:bravo: :bravo: za toni :olee:
ova e nasiot vodza i vie od cpb moze voda da mu nosite a sekako i nas voda da ni nosite:toe:

pravo ckembari dobri bevte vo sabota .. poz... im pokazavte koj e koj na skopjanite na teren i na tribini

браос деца

3-2 со Милано

3то место сигурно е веќе, да целиме на 2то
:)

Сега кој ги даде голојте? да не даде пак 3 Миранда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom