Нема, ама има бразилско џиу џитсу.Дали има самбо во Скопје?
Кисела Вода - Партениј Зографски, вторник и четврток од 18:30 до 19:45, 800 денари, клубот е нов ама тренерот е закон.Може да ме известиш за локација,цена,термини(ден,саат)и квалитетност на клубот.Фала од напред.:salut:
А бе и дома ќе ти дојде тренер од Бразил за прави пари.Многу ми е далеку.Има негде поблиску до карпош 3 и тренинзите да бидат над 19:00 часот,иначе деновите се супер.![]()
браво браво.. мислам те знам тебе со галевска од водно другар да не беше?5 ипол години до лани тренирање Кик Бокс, тешка категорија до 100 кила. Намерно ме повреди БУГАРОТ- Никола Давиткоф, на загревање кога несмееше да се упатува никаков удар на противникот , туку само замавнувања накај истиот. Имам трајна повреда, и одам само на поважни натпревари кога другариве од клубот ми се натпреваруваат. Не сум хендикепиран, ама неможам да продолжам. Инаку сум сопственик на 4 бронзи 3 сребрени и 1 златен медал во повеќе борби. Измерен удар со нога- 435 кила пред повредата :wink:
Имаш повеќе....Ама ако си сериозен и одлучиш да се бавиш сериозно, тогаш можеш да се обратиш на посериозни места и клубови..А, доколку сакаш да ти е хоби и занимација, тогаш не се молтретирај со сериозност, затоа што кошта а и не ти треба толку психичка спремност и обврска.Исто така зависи и кое годиште си...Тоа е многу битно, килажа и висина... K-1 fight, Ultimate fight, или стриктно Кик бокс..Бокс клубови во Ск, локација и цена???
Ваљда тој сум , ако ми зборуваш за Емилија, тогаш тој сум :wink:браво браво.. мислам те знам тебе со галевска од водно другар да не беше?
Стриктно бокс, не сум заинтересиран за кик бокс и други боречки вештини.За сериозно незнам, најверојатно не.Само сакам малце да се испробам и да потренирам да видам како е.Имаш повеќе....Ама ако си сериозен и одлучиш да се бавиш сериозно, тогаш можеш да се обратиш на посериозни места и клубови..А, доколку сакаш да ти е хоби и занимација, тогаш не се молтретирај со сериозност, затоа што кошта а и не ти треба толку психичка спремност и обврска.Исто така зависи и кое годиште си...Тоа е многу битно, килажа и висина... K-1 fight, Ultimate fight, или стриктно Кик бокс..
Ваљда тој сум , ако ми зборуваш за Емилија, тогаш тој сум :wink:
Оди во Дом на АРМ, доле кај теретаната информирај се детално дали уште имаат класови со боксери. Само тоа можам да ти кажам.:helou:Стриктно бокс, не сум заинтересиран за кик бокс и други боречки вештини.За сериозно незнам, најверојатно не.Само сакам малце да се испробам и да потренирам да видам како е.