Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
За кежуал екипа нема никаква забрана...Нели рече дека има забрана за гостувања?
За кежуал екипа нема никаква забрана...Нели рече дека има забрана за гостувања?
Навиваш за слога затоа што зивееш во чаир или си зивеел такаДобро бе луѓе што се препукувате за глупости еве на пример јас сум Македонец и навивам за Слога што има тука лошо престанете да ги делите клубовите на македонски и албански се додека е така ке има лоши настани низ државава. Ко божем не се радуваат комитите кога ке даде гол Ејупи од Вардар или па шверцерите некој македонец од Слога. Знам дека џабе пишувам никој нема да сфати али бар ке си се олеснам:smir:
Навивам за Слога зашто и тренирав таму не само што живеев и грев е да се пожалам сите бевме исто третирани и македонци и останати без разлика кој беше тренер дали наш, албанец или турчин(тројца имаше незнам за сега)Навиваш за слога затоа што зивееш во чаир или си зивеел така
Конечно излезе некој паметен тука :smir:Навивам за Слога зашто и тренирав таму не само што живеев и грев е да се пожалам сите бевме исто третирани и македонци и останати без разлика кој беше тренер дали наш, албанец или турчин(тројца имаше незнам за сега)
pameten oti ima slika na juve ili radi mislenjetoКонечно излезе некој паметен тука :smir:
Хахах, паа навива за Јуве, навива за Слога, а и ја смири малку атмосферата во темата не знам дали знаеш има преку 20 избришани поста! Кис и до тебе!pameten oti ima slika na juve ili radi mislenjeto
treba da se znaete i dvajcata ste trenirale u sloga kizz artan
Abe sto praevte kaj tenekite, neli mestoto vi e na tribina? I zasto si nosite rekviziti ako ste u bojkot? :wink:Абе Шверцерадоси ке ми одговори некој на прашањето или јок ???
-ке доагате во Ѓорче или не ??
-Пошо ја фалите вашата кежуал екипа како една од најаките на Балканов...ке дојдете или не...да ве видиме на дело ??
Лол...што има врска тоа ако сме во бојкот значи не смееме да носиме реквизити ???Abe sto praevte kaj tenekite, neli mestoto vi e na tribina? I zasto si nosite rekviziti ako ste u bojkot? :wink:
Ne me svati, a ne ni ocekuvav...:wink:Лол...што има врска тоа ако сме во бојкот значи не смееме да носиме реквизити ???
Кај сакаме ке одиме ние бе наш стадион е,никој не ни може ништо
Ne me svati, a ne ni ocekuvav...:wink:
Dobi odgovor na minatonedelnoto prasanje...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не што сакаш да кажеш со ова сега...кога веке си почнал докажи се