Фан клуб на "Ferrari"

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Се шпекулира дека е можно и Mark Hene да го замени Маса, наместо Бадоер, ке видиме, а како што коментира Еди Џордан, Ферари ке го ангажира Алонзо за наредната сезона - Кими ке добие шут карта? па ке ги гледаме Маса и Алонсо?
Според мене Кими сигурно си оди откако ќе заврши сезонава. Самиот одамна си кажуваше дека му здодеала Формула 1 и можеби ќе продолжи да се трка, но во пониските класи.

Беше демантирано ова за Алонзо, но ќе видиме. Првин треба да ги извозат тркиве што доаѓаат во стил на Ферари возачи, потоа ќе се размислува за потенцијални замени.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Според мене Кими сигурно си оди откако ќе заврши сезонава. Самиот одамна си кажуваше дека му здодеала Формула 1 и можеби ќе продолжи да се трка, но во пониските класи.

Беше демантирано ова за Алонзо, но ќе видиме. Првин треба да ги извозат тркиве што доаѓаат во стил на Ферари возачи, потоа ќе се размислува за потенцијални замени.

Демантираа и за Раиконен тогаш па дојде..Така ќе биде и сега..Раиконен си оди Алонзо на негово место..

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ако дојде алонсо ќе бидат фрки.Многу ми е жал за шуми али тоа е.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ЕЕЕЕЕЕЈ таман се израдував дека ке го видам шуми да вози... ништо... срам да му е...ахахахах... ништо ај може следната сезона...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Мака ми е што нема да се врати Шуми,но здравјето е пред се. Нека се опорави таму што побрзо.

И дефинитивно ли ке биде Лука Бадоер замената за Маса?

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Мака ми е што нема да се врати Шуми,но здравјето е пред се. Нека се опорави таму што побрзо.

И дефинитивно ли ке биде Лука Бадоер замената за Маса?
Definitivno,za narednata trka.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
На Ферари би можело да му се деси гадна заебанција ако догодина го донесат Алонсо, пошто според мене тој е моментално најгадниот возач во Ф1. Јасно е дека тој каде и да оди, сака да биде бр.1 пилот во тимот и би направил СЕ само за да го истера своето. МекЛарен добар аир видоа од него пред 2 сезони кога ја пое*а сезоната на цел тим. Така да мн. подобро би било Ферари да си останат со Маса и Кими, а сега доколку Кими толку мн. сака да замине од Ф1, тогаш подобро Ферари да се свртат кон, на пр. Нико Розберг кој дефинитивно ќе биде мета на повеќе тимови за идната сезона. Поздрав .. :wink:

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
На Ферари би можело да му се деси гадна заебанција ако догодина го донесат Алонсо, пошто според мене тој е моментално најгадниот возач во Ф1. Јасно е дека тој каде и да оди, сака да биде бр.1 пилот во тимот и би направил СЕ само за да го истера своето. МекЛарен добар аир видоа од него пред 2 сезони кога ја пое*а сезоната на цел тим. Така да мн. подобро би било Ферари да си останат со Маса и Кими, а сега доколку Кими толку мн. сака да замине од Ф1, тогаш подобро Ферари да се свртат кон, на пр. Нико Розберг кој дефинитивно ќе биде мета на повеќе тимови за идната сезона. Поздрав .. :wink:

Rozberg spored mene e propala investicija,ako tatko mu bil nesto nbemora i on da bide.Alonso saka da bide no.1 ali si ima i pravo.Spored mene on e megu najdobrite vozaci momentalno.Taka da nema da bide loso za ferari.Deka ke ima problemi ke ima ali ako ne go zemat alonso togas Vetel e mnogu podobro.Pozdrav:salut:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Rozberg spored mene e propala investicija,ako tatko mu bil nesto nbemora i on da bide.Alonso saka da bide no.1 ali si ima i pravo.Spored mene on e megu najdobrite vozaci momentalno.Taka da nema da bide loso za ferari.Deka ke ima problemi ke ima ali ako ne go zemat alonso togas Vetel e mnogu podobro.Pozdrav:salut:
Фетел се токми како замена на Хејки Ковалаинен во Мекларен... Хејки веќе потпиша договор за настап во рели тимот на Сеат наредната сезона.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Фетел се токми како замена на Хејки Ковалаинен во Мекларен... Хејки веќе потпиша договор за настап во рели тимот на Сеат наредната сезона.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Фетел ми е омилен возач... неможе тој да оди во Мекларен... :( Мора во Ферари.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Dzish, друже, баш на последново ГП што беше, на ХРТ коментаторите збореа за идната сезона и можните премини на возачите, па они рекоа дека речиси договорена била зделката помеѓу МекЛарен и Вилијамс за Розберг .. Па сега нз, ќе видиме, иако според мене Нико е солиден возач кој со подобар болид би можел да го истакне целосно својот потенцијал.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256

Ако отиде во мекларен ќе биде многу жустра борба тоа.Маса & Алонсо vs Хамилтон и Фетел.Тоа ќе биде многу интересна борба.Најинтересно до сега според мене.Да се надеваме дека ќе се оствари и дека ќе имаме нешто за гледање догодина.А за жал,жал ми е што ќе оди во мекларен али тоа е.Уште еден ден до квалификациите.Утре ќе објавам резултати ако некој не го направил тоа пред мене.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Ако отиде во мекларен ќе биде многу жустра борба тоа.Маса & Алонсо vs Хамилтон и Фетел.Тоа ќе биде многу интересна борба.Најинтересно до сега според мене.Да се надеваме дека ќе се оствари и дека ќе имаме нешто за гледање догодина.А за жал,жал ми е што ќе оди во мекларен али тоа е.Уште еден ден до квалификациите.Утре ќе објавам резултати ако некој не го направил тоа пред мене.

Верувам дека Алонсо подобро ќе се снајде во Ферари отколку Раиконен..Раиконен некако ептен млитав ми стои воопшто не се труди..

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Верувам дека Алонсо подобро ќе се снајде во Ферари отколку Раиконен..Раиконен некако ептен млитав ми стои воопшто не се труди..

Он си освои титула и сеа го боли к**.За алонсо сигурно ќе се снајде подобро,но страв ми е да не се случат некои фрки ко во мекларен што беа.Се надевам дека нема иначе алонсо е одличен возач.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434

Kajgana Shop

На врв Bottom