Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде фераристи, јавете се :) Нова сезона, со нови сили и предизици. Штета за Кими кој ке стартова од 16-тото место, но тука е Маса колку толку да ја одбрани честа и ке стартова 4.

Ајде фераристи, јавете се :) Нова сезона, со нови сили и предизици. Штета за Кими кој ке стартова од 16-тото место, но тука е Маса колку толку да ја одбрани честа и ке стартова 4.

Ако е работата до менувачот како што кажале коментаторите на ХРТ, Кими ќе стартува од 5 места поназад, зошто според последните правила менувачот треба да издржи 4 гран приа..Да се надеваме дека сепак ќе го видиме Кими во конкуренција, бидејќи нема дозвола годинава со новите правила користење на резервен болид, само ќе има промена на дефектите, ама и тие се лимитирани не можи на сите...:((

Леле почна баксузот.Ајде Маса ке ја спаси честа

Ајде Маса нека е прв не само оваа трка туку и сезонава. Ама ние последна трка решаваме. Нека се радуваат колку сакет овие Мекларен.:)

Ајде Маса нека е прв не само оваа трка туку и сезонава. Ама ние последна трка решаваме. Нека се радвет колку сакет овје Мекларен.:)

Да да стружанец..Мислам дека солиден возач е Маса, а јас сум тимски навивач на Ферари(повеќе сум за Раиконен)ама и Маса би ме израдувал многу...Whatever

Немојте да речите дека Ферари нема среќа. Не е се до среќата, почетнички грешки и излетувања на Маса и Раиконен. Ајде Кими како икако можи да се оправда до некаде човекот имаше проблеми цел викенд. Но, Маса.... И после тој шампион. Нема теорија! Стартот катастрофа, почетнички грешки на свиоците, и да не набројувам.

Една од најмалерскиоте трки што сум ги видел....и едно од најатрактивните излетувања (Тимо Глок со Тојотата мислам дека беше). Кими возеше мнооогу агресивно.
Forca Ferrari!

Немојте да речите дека Ферари нема среќа. Не е се до среќата, почетнички грешки и излетувања на Маса и Раиконен. Ајде Кими како икако можи да се оправда до некаде човекот имаше проблеми цел викенд. Но, Маса.... И после тој шампион. Нема теорија! Стартот катастрофа, почетнички грешки на свиоците, и да не набројувам.

Ферари нема среќа:smir:Болидите на Ферари не беа убаво сетирани за оваа трка..Мислам дека Маса направи и грешки, ама Раиконен се жали дека болидот откажувал, и дека не се однесувал на патеката како што треба, така да сметам за Раиконен дека болидот беше во прашање, а не возачот..А Маса направи круцијални грешки, а посебно на стартот, кога стартуваше и не гледаше кај тера...

Ајде другиот викенд мора подобро... Не треба вакви киксови да се прават ако сакаме да ја задржиме титулата.

Ќе видиме што ќе се случи викендов!Ама мислам дека многу интересен викенд ќе имаме....

Ферари се виде дека има конкурентен болид, само со голем малер ја почна сезоната. Ќе видеме како ќе се одвива сезоната понатаму, едвај чекам да дојди трката на Малезија, има повеќе места за претекнување на неа, така да мислам дека ќе биде доста добра за гледање.

FORZA FERRARI

Ферари се виде дека има конкурентен болид, само со голем малер ја почна сезоната. Ќе видеме како ќе се одвива сезоната понатаму, едвај чекам да дојди трката на Малезија, има повеќе места за претекнување на неа, така да мислам дека ќе биде доста добра за гледање.

FORZA FERRARI
Ова се бара... Претекнувања и дуели, особено за прво и второ место... А кој ке победи, е помалку битно дали е Мекларен или Ферари. Битен е адреналинот и неизвесноста до крај!

Ова се бара... Претекнувања и дуели, особено за прво и второ место... А кој ке победи, е помалку битно дали е Мекларен или Ферари. Битен е адреналинот и неизвесноста до крај!

баш за тоа е и интересна Ф1 :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom