Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
dt_ferari-tabrakan-sama-bmw.jpg

45888Unbenannt-3_320.jpg

2002102300460870.jpg

Ај пошто ова е тема за ферари фановите, ја да си го искажам моето мислење за ферари. Тоа е најдобриот тим на сите времиња. Не само по резултати туку и по конкурентност. Не се случило да бидат стварно слаби. Имаат највеќе победи, титули и др. Го имаат најдобриот тим на инжињери, најдобриот возач на сите времиња и најдобриот болид ќе го добијат скоро. Во сите спортови каде што учествуваат они со свој коли се меѓу најдобрите. Најдобриот тим во формула 1 секогаш бил надежта која ја држи формула 1 на нозе и не верувам дека ќе прекине да ја врти формула 1 околу своите прсти како накдобар тим на сите времиња.

Jas uste od mal sum vluben vo Ferari uste koga Sumi ne bese vo timot pa da ne ispadne deka site fanovi na Ferari se zaradi Sumi a ne zaradi nekoj drug.Ne sakam da gi potcenuvam drugite timovi vo Formula1 site si se dobri na nekoj nacin so toa sto na primer Reno ima postabilen bolid od Mclaren ama pa nema pobrz od Mclaren i ima mnogu drugi razliki izmegu site timovi tolku od moeto mislene nemam nisto sto drugo da kazam samo sakam vo Formula1 da ima neizvesnost do poslednata trka za da bide pointeresno.

Sumi se nadeva deka so pobeda vo sivestron ce se izbrise losiot vpecatok po vece legendarnata trka vo Monako.

јас сум бил за ферари от кога занм за формула и засекогаш ке бидам за ферари

Шуми очекува дупла победа на гермаските сили. Вели дека покрај тоа што Германија ќе ја победи Коста рика тој ќе биде победник на гран прито во Британија.

Sumi tret ama dobro e za da gi prestigne Alonso i Kimi

LP Fan напиша:
Шуми очекува дупла победа на гермаските сили. Вели дека покрај тоа што Германија ќе ја победи Коста рика тој ќе биде победник на гран прито во Британија.
Германската репрезентација тепа убедливо против Коста Рика, ни останува денес да ја прославиме и победата на Шумахер на Гран прито за Големата награда на Британија.
:je:

Ajde SUMI pokazi im kako se vozi na decinata Kimi i Alonso i oni da naucat uste nesto od tebe.

Да ДА им покажа.... гледам........

Да тргнеше од второ место ќе го бркаше Алонсо а не Раиконен. Се заеба на квалификациите (немаше кривина да застане и да ги заебе другите):icon_lol:
Ама требаше да го брка Раиконен и неможе двајца да брка у исто време, а можда и Раиконен беше спор па му сметаше.

Vo slednata trka ce ima golemi borbi:duel: za prvoto mesto ama se znae koj ce pobedi Sumi se razbira koj ako on ne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom