Татко ти под прозорот спиел, надвор од куката?па вака сеа
мене еднаш ми се деси една многу чудна работа
бев 5то за 6то одд (летото) и бев во кино со најверниот другар и со две девојчиња да гледаме филм
Ко за беља се падна „Истерувач на ѓаволот“, цело време се плашев од сцените ама несмеев да дадам слабост пред девојчињата. На крајот на вечерта коа се вракав дома во глава ми навираа оние грозоморни сцени, ама не ми беше страв. Се вратив дома, си влегов во соба, и таман додов до орманчето за алишта да си облечам пижами и слушам едно морничаво ГРРРРРРРРРР.... На прва помислив дека сеуште ми се вракаат сликите во глава и дека се филмам па не обратив којзнае што пажња. Облеков пижами и само штои легнав и се покрив повторно го слушнав истиот морничав звук...онака грозно грррррр.... Се испаничив ама почнав да се смирувам мислејки дека ме пукаат флешови. Арно ама звукот константно си се повторуваше на секои 20-30 секунди. Почнав да се тресам од страв зошто јасно слушнав дека звукот иде од прозорецот кој испаѓање на терасата. Полека со страв се приближив до прозорецот и се изненадив кога го видов татко ми како лежи под прозорецот.
Човекот спиеше мирно и си 'рчеше, а мене ме фати бес оти бев толку глуп. Ама јебига 11 години имав
После евровизијата таа година кога беше лане моје велеа дека лане моје е препеана и дека има многу сличности со некоја друга песна. Можеби од таму ја знаеш.И мене ми се случи истото со Лане Моје. Ја слушам првпат, сестра ми у соба со мене и и викам, дека песната ми е доста позната.
Toa ti e psiha.Минатава вечер ми се случи нешто чудно.Се спремив за спиење згаснав струја,спуштив ролетна .Само што заспав како да слушнав и видов неколку бели фигури како да ги чепкаат работите околку мене.пробав да станам да мрднам ама не можев.Сакав да кажам нешто и пак не можев.бев буквално блокиран.Потоа некое време се мачев да станам и по некое време успеав да се мрднам.Запалив струја и после со струја си спиев.Иначе вакво нешто ми се има случено и друг пат само тогаш беше за спиење преку ден а сега беше вечер.
Минатава вечер ми се случи нешто чудно.Се спремив за спиење згаснав струја,спуштив ролетна .Само што заспав како да слушнав и видов неколку бели фигури како да ги чепкаат работите околку мене.пробав да станам да мрднам ама не можев.Сакав да кажам нешто и пак не можев.бев буквално блокиран.Потоа некое време се мачев да станам и по некое време успеав да се мрднам.Запалив струја и после со струја си спиев.Иначе вакво нешто ми се има случено и друг пат само тогаш беше за спиење преку ден а сега беше вечер.
Телефоните и струјата немаат врска бе друже освем ако телефонот не ти е безжичен (е тогаш е чудно ако ѕвони)Немав струја дома,немаше цела зграда.....
Седам дома,се нервирам зошто нема струја и одеднаш ми ѕвони домашниот телефон. Го гледав 10 секунди,се чудев како е можно да ѕвони а нема струја. Се јавив,си напраив муабет со луѓето и спуштив. Пробав после од моб да ѕвонам на домашен-си ѕвонеше најнормално,а цела зграда нема струја.....
Па зошто тогаш има од телефонот кабел што го уклучувам во струја,ако немаат врска со струјата?Телефоните и струјата немаат врска бе друже освем ако телефонот не е бежичен (е тогаш е чудно ако ѕвони)