Дали му верувате на Васко Ефтов?

• Креатор на темата Креатор на темата pravo
  • Време на започнување Време на започнување

dali mu veruvate na Vaso Eftov

• Вкупно гласачи
    77
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма шо ви е на вас?!
Васко Ефтоф е олицетворение на вистината, онаа апсолутната....:vozbud:

И никако да сватам шо треба да му значи тоа "Добра ноќ Македонијо, каде и да си"......
Дали треба таа изјава да го разгори подзаспаното патриотско срце?!
Дали тоа треба да ја спаси емисијата која во претходните саат и половина не кажува ама баш ништо?!
Онака, седат пред телевизор климактерични старци, сеуште заглавени негде во времето на стариот режим, слушаат како Васко така концизно поставува ебано тривијални прашања, не разбираат за шо се работи во разговорот, но хеј! сепак фино звучи, неговите соговорници како од пушка ги рецитираат одговорите за претходно поставените прашања од областа на ботаниката и астрофизиката, Васко ги крати пред да можат да се доискажат, се појавува Васето во крупен кадар, добра ноќ македонијо.....Камен паѓа од старското срце, можат сега мирно да си запсијат... И пред да легнат, секако, молитва во чест на Бога што го прати Васета на овој свет, тој Пресветол Гласник на Вистината.....:drk:

Не го следам многу често. Имам гледано неколку емисии и доста интересни работи кажува човекот (ко на пример онаа за Тито), а дали се вистинити само тој знае

A koga igrat ovaja emisija. :) Nikad ne ja iam gleadno (verojatno poradi toa sto ne gledam nisto makedonsko osven a1 i sitel po malku). vO KOLKU saat e emisijava. aj da ja gleam bas sea prisakav....

Не знам дали да му верувам али кај него во емисјата тој не кажува ништо емисјата му е составена од неколку интервјуа споени каде што гостите кажуваат тој само дава заклучок бил тој логичен или не.
Кој го знае маме му еам.....:toe:

Абе донекаде верувам, иначе типот не е за да води емисија премногу е нападен, арогантен и самозаљубен а и да не заборавиме дека емисијата е монтирана односно е составена од исечоци од интервјуа.

Човекот не знае шо праи прави како шо ке дувне ветерот

Emisijata ja imam gledano 3 pati do sega. Mnogu e tapa, a plus voditelot na da laze nego susi i + e peder.

Da pogodi kako se vikam pa nema da mu veruvam.

Mi se dopaga emisijata na Vasko Eftov, sekogash naoga interesni temi i interesni sogovornici. no ona shto ne mi se sopaga e shto ponekogash ne gi ostava sogovornicite da se doiskazat do kraj.

Retko go gledam i ne mu mnogu veruvam , neznam ne mi ima takva faca i ne deluva taka pa da mu veruvas i drugi raboti.

Јас не верувам во себе,а камо ли на некој новинар.Можеби има некои точности во тоа што го збори ама јас не се замарам со неговите приказни.Мора човекот тоа да го прави ,па леб јаде он од тоа

И јас ја гледав емисијата сега ама мислам дека и двајцата збореа глупости.

Прво, во Косово е НАТО и сигурно дека нема Србите да се изглупираат и да ја повторат истата грешка, да влезат во Косово.

Второ, Албанецот со неговите идеи за Голема Албанија исто мислам дека трескаше глупости. Типот е на сите светски црни листи и тресеше глупсости од типот ќе земеле 1/4 од Грција (членка на НАТО). :tapp:

Ова е ептен на кратко, ама важно, мислам дека и двајцата само се силеа на празно. Единствено што мислам дека е точно, е тоа што не им е сеедно на Албанците тоа што Србија ќе им ја блокира водата (ако прогласат независност без Северна Митровица).

Почнувам да му верувам

Иначе, секоја чест за Васко Ефтов. Страшен новинар е.

На крај му рече на тој Албанецот (да парафразирам): "Јас не можам да Ви посакам среќа во тоа што сакате да го остварите (Голема Албанија) и ќе ја бранам својата држава со оружје в раце." :pos2:

Иначе, секоја чест за Васко Ефтов. Страшен новинар е.

На крај му рече на тој Албанецот (да парафразирам): "Јас не можам да Ви посакам среќа во тоа што сакате да го остварите (Голема Албанија) и ќе ја бранам својата држава со оружје в раце." :pos2:

Се сложувам.

Не му верувам целосно, немам ни што да му верувам. Тој не известува туку само ги изнесува фактите, а твое е да си заклучиш кој тресел глупости а кој не. И да, педер е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom