Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Sobiram sisinja od alkoholni pialoci inace 90% sto gi imam se polni inace zbiram i golemi i mali sisenca
isto taka sobiram kutii od diaboli :D

Јас сум еден од малкуте во Македонија што изработува оригами, ги правам „само“ две години, споредено со останатите светски ори уметници. Инаку на високо ниво на вештина сум и изработувам комплицирани модели како овие (не се мои слики):
yoda_origami.jpgGuy-Fawkes-Mask-in-Origami.jpgorigami5.jpgOrigami-Dragon.jpg

До пред некоја година собирав отворачи од лименки и напрајв ланче, ама го фрлив после некое време.​
Еееееее... даа бе и јас имав такво направено и еднаш го ставив бетер од ѓуптин си со него :pos:

билтени од мојата омилена кладилница:vozbud: сите ги имам од последните три години :)

И јас изработувам Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модуларни модели, повеќето ги подарувам на пријателчиња, имам ставено и на интернет за продажба, еве слики од досега направените, а сега работам и на авионче, змија и змеј :)

DSC08480.JPG

DSC07899.JPG

DSC08368.JPG

DSC07750.JPG

255.jpg

Ги крадев знакчињата Мерцедес од мерцедеси низ мојот град,онака си ги собирав :)

Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:

Значи ти си тој што ми го упропасти мечето.....:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:
Не сум јасссссс....:pos2:
Хахха, ова го правев коа имав 11 год бе, тоа е пред 7 години, ако тогаш ти го снемала и си од КУ јас сум :pipi:

И јас изработувам Оригами инаку традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија, само што ова се 3D модуларни модели, повеќето ги подарувам на пријателчиња, имам ставено и на интернет за продажба, еве слики од досега направените, а сега работам и на авионче, змија и змеј :)

DSC08480.JPG

DSC07899.JPG

DSC08368.JPG

DSC07750.JPG

255.jpg

Алал да ти е на нервите :vozbud:Добри се :aplauz:

Крадам гаќички од жици за сушење алишта по градов,огромна колекција иам :)

Ако има некоја форумџика што и ги снемало гаќичките нека се јави,ке и ги вратам :)

Јас еве собирам очи од мечињата оние играчките..сите се ќори а иам можи 50 очи..:)

Јас собирам сметки за струја, вода и телефон

билтени од мојата омилена кладилница:vozbud: сите ги имам од последните три години :)

Хаха, колку m3 билтени имаш дома хахха :D:D:D

--- надополнето ---

Ова не ми е хоби, но интересно е .. еден човек (воедно е рекордер) собира купчиња од памук што се збирале во папокот од маицата.. хаха има собрано килограми и килограми папочен памук :D

Хаха, колку m3 билтени имаш дома хахха :D:D:D

--- надополнето ---

Ова не ми е хоби, но интересно е .. еден човек (воедно е рекордер) собира купчиња од памук што се збирале во папокот од маицата.. хаха има собрано килограми и килограми папочен памук :D
не бе не се многу..ама сега ме зафркнаја почнаја да ги наплаќат..а не ми се дават пари са..инаку поубо хоби отколку слики од умрени да берам xd

Собирам само опаковки или шишенца од парфеми...некои се ја што сум ги користел а другите од другари :) имам околу 70 сеа за сеа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom