Бељот

• Креатор на темата Креатор на темата outcast
  • Време на започнување Време на започнување
Madchen, treba nekogas so nas da sednis da ti objasnime poubo, batali kompjuterot...ke ja zemime i Mackata kako novopecen beljotcija :)

Во секој момент јас сум спремен... без разлика дали сте од Ресен, Скопје и што знам уште од каде ... да знаете дека има убаво да ве истрижам. Нема потреба да давате пари за стрижење (шишање), ќе ве научам биљот, а ќе добиете и убаво стрижење :):vozbud:

Ајд да одговорам по 2 месеци :pos2:
Ај ќе играме бе крај.. Ама имаат губено и Битолчани од мене - не викам дека неам и јас губено :pos2: ама ти викам ќе видиме, никад не се збори пред време :smir: ..
И има онлајн Бељот негде дечки?

Ајд да одговорам по 2 месеци :pos2:
Ај ќе играме бе крај.. Ама имаат губено и Битолчани од мене - не викам дека неам и јас губено :pos2: ама ти викам ќе видиме, никад не се збори пред време :smir: ..
И има онлајн Бељот негде дечки?

tportal.hr
во одделот за игри имаше еден. Ама не памтам дали имаше опција за мултиплеер.

ех да не беше оваа игра ќе си дипломирав 3 години побргу...

Bogami i jas edno vreme otkako ke stanev pa do kasno vecerta ja igrav.
Do site brucosi nemojte da pocnuvate da igrate beljot ke vi otide godinata!

Ima 4-ca na forumov shto igraat dobro. Da organizirame edna partija! M? Gledam samo na zborovi ste jaki!:majmun:

јас многу сум спремен за играва...досега рамен на мене немам сретнато...

Samo podobri a? hehe!
Ajde ushte dvajca dobrovolci!
Jas ke organiziram se
SAMO DZABE NE IGRAME!

господ ке те казнит ако играс на бакнежи...јас во прво добив единица зошто ја убедував наставничката дека 9ка е повеке од десетка ејјјјјјјјј....

A vo parovi ke se igra ili....?
Dodusa daleku sum nema da mozam da vi se pridruzam :(

A vo parovi ke se igra ili....?
Dodusa daleku sum nema da mozam da vi se pridruzam :(

Абе јас подалеку сум и од тебе ама ако се организира турнирнирче некое спремен сум и на крај од светот да одам...само добар влог да има и се транспарентно да биде....

дајте бе некој јунак нека се најде турнир да организира...ако има барем десетина парови да се најдат на форумов...

Не е проблем и награден фонд и 10к евра ке има!
А бре гледате неможеме 4-ца да собериме една партија 2 на 2 да се изигра, преку леб погача барате вие! Башка и слаби сте многу...
Друг кој е за биљот, А?

јас имам 2 прашања околу играва...

1-ако и двата тимови се окулу 950 и еден од тимовите ја извисит играта тогаш другиот си пишуба 81 со кои излегува...дали тимот што ја извисе играта ја губи или се игра уште едно делење???

2-ја прифаќате ли најавата од 1001..сите адути???

дефинитивноо најдовбрата игра со карти со ја знам само работата е со не можи многу со пари да се игра оти тешко завршува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom