Фан клуб: Роџер Федерер

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Viva Federer! Viva Federer! Viva Federer!

Браво мајсторе, честито, си се врати на првото место, онаму каде што и треба да бидеш. Честито епитетот најдобар во тенисот, си го заслужи. Ајде, наредното плескање за Надал нека е:back:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.766
Поени од реакции
22.792
:pehar::pehar::pehar::pehar::zver::zver::cuc::cuc::je::je::eek:jea::eek:jea:

Браво мајсторе...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Следно US OPEN...:vozbud::vozbud::vozbud:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Браво мајсторе, честито !!! FOREVER THE BEST !!!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Браво мајсторееееееееееее :zver:

честитки за рекордот :eek:lee:

и како што приметив на Сампрас не му беше мило што му е срушен неговиот рекорд :jaj: ама тоа е ќе мора да прифати
за мене двајцата се великани
а интересен ми беше коментарот на Родик кога рече: "извини Пит, се обидов" :)

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Bas gledav pregeska na CNN go davaa Pit Sampras i toa intervju od minatata godina vo koe zaprasan za toa dali Roger ke go dostigne do brojkata 14 toj veli:

Ne samo da me dostigne tuku i ke me nadmine stotuku go osvoi US OPEN i sega ima 13 slednata sezona Australia ( Zagubi od Nadal na 5 Seta ) ke ima sansa da se izramni, Roland Garros( Roger go osvoi ) Sampras za Garros izjavi deka tamu tesko, i Wimbledon ( Toa e mestoto kade sto Roger ke go nadmine mojot rekord.....sekoja cest na covekot predvide pred godina vreme i kaza deka tokmu na Wimbledon Roger ke go nadmine samo ne pogodi za Australia i Garros ali bitno e sto kazal pred godina vreme deka Roger ke go nadmine ili srusi rekordot na Wimbledon, i toa dosta samouvereno go izjavi Sampras velejki deka Federer e ednostavno najdobriot sto nekogas igral tenis

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честитки за рекордот.

Како фан на Надал е надевам дека Надал еден ден ке го стигне на Роже. :)
:helou::helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.766
Поени од реакции
22.792
Честитки за рекордот.

Со повредата што рекоа дека ја има многу тешко..:toe:

F

fantomX

Гостин
Пред година дена, дискутиравме како Федерер е меѓу најдобрите тенисери воопшто во историјата, сега НИКОЈ не можи да негира дека тој е најдобриот, на врвот!
Овој пат нема дискусија, се додека нема таков јунак шо ќе го надмине, една слика - илјада зборови (да дае Господ и поголема да е сликава понатаму)!

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Честитки за рекордот.

Нема шанси да го стигне ,Роже е икона на тенисот има повеке титули од Надал,А и Надал со повредата многу ке изгуби,А Федерер може да го искористи тоа и да напредува премногу,

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Честитки за Федерер што го сруши рекордот :).

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Еве и од мене честитки..иако мојот Миленик ке падне на второто место...сепак...Тоа ке се случи од најдобриот во светот на тенисот...

Се надевам дека Надал ке има срека со повредите....и дека ке може да го надмине Роџер....некој ден:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Нема шанси да го стигне ,Роже е икона на тенисот има повеке титули од Надал,А и Надал со повредата многу ке изгуби,А Федерер може да го искористи тоа и да напредува премногу,

Не заборавај дека Надал има 23 години и веке 6 титули и злато на Олимпски игри...Така да...да освојува во просек по 1 и пол ке го стигне...Така да ништо не е невозможно...

Роџер самиот изјави...дека токму Надал е оној кој може да го надмине...И само Тој..

www.cnn.com

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ај да се надеваме дека ќе го земеме и US-open и да уживаме после...Напред роже!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Не заборавај дека Надал има 23 години и веке 6 титули и злато на Олимпски игри...Така да...да освојува во просек по 1 и пол ке го стигне...Така да ништо не е невозможно...

Роџер самиот изјави...дека токму Надал е оној кој може да го надмине...И само Тој..

www.cnn.com
Абе гледај, можеби Надал доправа има уште многу да даде со оглед на тоа што сеуште е млад, но и Федерер не е за потценување. Има 27 години и комотно може уште 3-4 години да настапува во топ форма. Јас викам нека ја освои 20-ката па после комотно може да се повлече:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom