CSI: Las Vegas

• Креатор на темата Креатор на темата -={K-O-R-U-N}=-
  • Време на започнување Време на започнување

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.facebook.com
Според мене, ова е најдобрата крим-серија што е некогаш направена (општо CSI) а посебно CSI: Las Vegas (изглеа заради личностите:) )

Дали сте знаеле дека на CSI: Las Vegas, во една епизода, на место каде што се гради некоја зграда, копале за да најдат некое мртво тело (во филмот) и НАВИСТИНА нашле мртво тело (во реалност)?!?!

П.С. Да не ги има некој случајно сите CSI: Las Vegas епизоди по дома, на РС, на DVD......

Абе иам ја нешто епизоди од ЛАС ВЕГАС ама сеа последнава сезона и ептен е изменета нешто као у СФ навлегуваат малце на крај да биде поинтересно и епизодите ги правата ептен трилер комплицирани нема више онака убиство=истрага=дома сеа има куп други работи...:zlo:

CSI (pokraj law and order) edna od najdobrite krimi serii!

Ја гледам серијата, и многу ми е интересна, досега немам пропуштено ниедна епизода :)
Немам епизоди на ДВД, па ако најдете нешто, кажете од каде ќе можам да даунлодирам.

CSI Las Vegas според мене е најдобра крим серија. New York и Miami ми се ок али Las Vegas ми е најбоље. Последнава сезона многу е најдобра а посено ефектите. Епизоди неам на pc или dvd ли ако имате некој линк за download пуштете :smir:

Преку торент имате колку сакате, ама ПРЕМНОГУ МВ зафакаат така, ќе остарам додека ги спуштам сите....

za mene prvo Miami pa New York pa Laas Vegas po toj red mi se svigat

mn. zakon serija steta sto sea letovo ja nema, nemam vo nedela sto da ledam navecer!

da serijata e stvarno zakon.Ja gledav steta sto ja nema sea.

Edna od najdobrite serii napraveni do sega.
Jas mislam deka vakov tim nema da ima nikogas poveke, ne vikam deka New York i Miami se losi ama Las Vegas se bez razmisluvanje najdobrite. site karakteri se tolku mnogu pogodeni i sklopeni zaedno toa e nesto neverojatno, gi obozavam!

super e serijava ja doma ja imam igrata za na pc istrazuvas ubistava treba da go fatis zlostornikot kao u filmot e isto

Лас Вегас е дефинитивно најдобрата и најинтересната ЦСИ. Најдобра ЦСИ епизода на сите времиња, а воедно и една од најдобрите од сите серии ми е крајот на петтата сезона, Grave Danger, режирана од Квентин Тарантино. Неверојатна!!!

site CSI MI SE DOPAGAAT mn kavlitetno e prikazana rabotata i istrazuvanjeto na forenzicarite i ima interesni ubistva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom