Најголемо дерби

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Da ti kazam pravo dobar fudbal se igra ama tapa navivaci imaat , spanskoto prvenstvo nema nesto dobri navivaci

точно! освен на атлетико мадрид сите други навивачки групи далеку се и од нашиве или подобро кажано жива мизерија се :)

точно! освен на атлетико мадрид сите други навивачки групи далеку се и од нашиве или подобро кажано жива мизерија се :)

na atletiko navivacite se pichki nevideni
ultras sur na real se najdobri, a i betis ne se za podcenvanje. malce da odat na stadion, pak belja ke naprat i proslijo pat ubav kjotek mu dadoja na onie teroristite od sevilja, arapski gluposti imaja piseno na stadiono, na arapski. neka sjodat i tie od spanija. samo ulicari za niv navivat
ne me terajte da baram videa od navivacite na real i kaj so gori barselona
boixos nois hijos de puta. pederi najgolemi se navivacite na barselona. koj ke navivat osven to farca, farca drugo ne znat. a koj ke gorat ulicite vo barselona ne znat so da prat. osven na to nou camp nigde gi nema
lazio i feenord imat jaki navivaci ama zaradi to klubojte se vo minus. celo vreme gi kaznuvat
za tie so mislat deka navivacite na boka se edni od najdobrite, mozam da vi kazam ne se. site se od ulica nashmrkani i se najgnasni luge vo buenos aires i ne se kapat so denoj mozi i meseci

na atletiko navivacite se pichki nevideni
ultras sur na real se najdobri, i

Абе ајде на Атлетико не чинеле добар бил оној кломпурон од Реал сам што тропа на тапан(знаеш за кој зборам)....не биди смешен.Атлетико и Бетис имаат само асални трибини во Шпанија друго се е смешка и шминкерај

На Атлетико навивачите праат одлични кореографии и плус секогаш се ватрени на трибините, додека на реал се гола вода.Според мене најзакон дерби е Катанија-Палермо, впрочем видовте колку беа напалени навивачите и што све направија во име на клубот што го бодрат.

Абе ајде на Атлетико не чинеле добар бил оној кломпурон од Реал сам што тропа на тапан(знаеш за кој зборам)....не биди смешен.Атлетико и Бетис имаат само асални трибини во Шпанија друго се е смешка и шминкерај

posle ke ti najdam videa i ke vidis so e sminekeraj
toj ne tropa sam na tapan, i drugi tropat, samo toj 'dirigira'. abe na patetiko navivacite se izgubeni celite, nemat dovolno vo glata za da naprat 'koreografija' kako so velite
catania-palermo se od mafijata i so ocekuvas od niv?
italijancite ne se normalni. na treta liga mec nekoj go otepaja a imase i drugi povredeni.

Ти си навиваш за Реал јас сум симпатизер на Атлетико тоа не ни овозможува да ги гледаме објективно работите.Секој неутрален ке ти потврди дека Frente Atletico се најака група во Шпанија нема потреба да ја труеме темава со мислења за нашите клубови разгледај ја темава и ке видиш дека освен ти никој друга не ги спомнал тие Ultras К/Ѕur...

Абе дечко не е темава за клупски тетоважи ако сакаш ке ти ставам 10 души со тетовиражи Фемили Аеродром и ФК Вардар и пак ке се дојде на исто.Темата е за најголемо дерби ,а мое убедување е дека 90% од секое го сочинуваат навивачите со атмосферата што ја приредуваат на тие утакмици а тетоважите не прават атмосфера.Во погледа на атмосфера Реал Мадрид е очаен во односа на Атлетико и тоа е општо познат факт

Абе дечко не е темава за клупски тетоважи ако сакаш ке ти ставам 10 души со тетовиражи Фемили Аеродром и ФК Вардар и пак ке се дојде на исто.Темата е за најголемо дерби ,а мое убедување е дека 90% од секое го сочинуваат навивачите со атмосферата што ја приредуваат на тие утакмици а тетоважите не прават атмосфера.Во погледа на атмосфера Реал Мадрид е очаен во односа на Атлетико и тоа е општо познат факт

znajs ubo deka ne ti gi pustiv linkojte za da gi vidis tetovazite, ima i drugi raboti tamu
kako so izglea, muabet so navivaci na patetiko i farsa ne se praj. za ova mozi da se karame so denoj. ostaj gi malce i drugite so imat rivali neka napisat nesto
aj da recime frente na patetiko se prosecni na stadion. po ulici gi nema. i se vadat so to deka ultras sur bile rasisti i site trebalo da gi nema. ako sakat da gi nema, so ne naprat nesto? oti se putos, zato

znajs ubo deka ne ti gi pustiv linkojte za da gi vidis tetovazite, ima i drugi raboti tamu
kako so izglea, muabet so navivaci na patetiko i farsa ne se praj. za ova mozi da se karame so denoj. ostaj gi malce i drugite so imat rivali neka napisat nesto
aj da recime frente na patetiko se prosecni na stadion. po ulici gi nema. i se vadat so to deka ultras sur bile rasisti i site trebalo da gi nema. ako sakat da gi nema, so ne naprat nesto? oti se putos, zato

Ти кажав и прееска види ги мислењата горе и ке видиш што напишаа другите..Никој не напиша за сРеал Мадрид..сите кажаа дека Атлетико имат најдобра трибина.За на улици ни ти ни јас не сме во Мадрид за да знаеме како се приликите таму и кој колку тепа:toe:

Најдобро дерби во поглед на играта и резултатот беше дербито Милан-Интер, а најнавивачки беа Црвена Звезда-Партизан, Интер-Рома...
Btw..Ако некогаш влезе Милвол во премиер лигата, натпреварот со Вест-Хем, ќе биде...

Најдобро дерби во поглед на играта и резултатот беше дербито Милан-Интер, а најнавивачки беа Црвена Звезда-Партизан, Интер-Рома...
Btw..Ако некогаш влезе Милвол во премиер лигата, натпреварот со Вест-Хем, ќе биде...
Гледаше Грин Стрит Хулиганс?А
он топик Најголемо дерби Јуве-МИлан Ливерпул-Манчестер Реал-Барса Реал-Баерн Рома-Лацио и т.н.

Кога веќе се расправате за навивачи во Шпанија, гледајте кога Севиља игра дома, особено со некој од посилните клубови, а да не зборувам со реал и Барселона, па видите кој има најдобри навивачи

Кога веќе се расправате за навивачи во Шпанија, гледајте кога Севиља игра дома, особено со некој од посилните клубови, а да не зборувам со реал и Барселона, па видите кој има најдобри навивачи

kako ne. tie arapite pojma nemat. ne znam zosto mu dozvolvat na arapi da igrat vo primera. uste onie belite carsafi neka si gi klat i neka navivat. a ovaa godina go primija ito ubo od betis

kako ne. tie arapite pojma nemat. ne znam zosto mu dozvolvat na arapi da igrat vo primera. uste onie belite carsafi neka si gi klat i neka navivat. a ovaa godina go primija ito ubo od betis

Јас само напишав што имам гледано на телевизија, а оти не ми текнува кога го примија од бетис? севиља имаше одлична сезона, 3 во лигата, освоен куп уефа, освоен купот на кралот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom