Најдобар натпревар кој сте го гледале до сега

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
има доста натпревари со пресврти, но мене ми остана во секавање
четврт финале 1994, Романија:Шведска 0:0 poluvreme ,1:1второ полувреме , 2:2, продолзениа 4:5 на пенали:)
Жал ми е што не ја гледа на истото светско РОманија Аргентина, викаа една од најдобрите партии посебно на тоа светско. 3:2 заврчи за романија.
Сепак натпревар ако не си го гледал во целост не мозеш да му дадеш целокупна оценка

intercpmatch1biob3.jpg

Ова е дефинитивно најдобар натпревар плачев од среќа по голот на Рекоба ако се секавате кога Камбиасо завртен со грб му ја подаде топката на Рекоба, овој шутно но Камбиасо не се ни осмели да погледне назад дедека не го виде Рекоба како скока како луд...просто незаборавно.

А да би додал и вчерашниот дуел на Интер со Рома во Купот на Италија, како само игра овој тим на Интер со искучок на Ибрахимович кој е најголемото дрво ви Интер....лудница!!!

Депортиво - Милан 4 - 0(Никогаш нема да го заборавам натпреваров)
Милан - Арсенал 0 - 2

Најомилен натревар ми беше : Аталанта - Сиена (од пред две сезони)
Најомилен ми беше зошто аталанците играеа убаво и имаа добри акции...Друго зошто ми беше овој натпревар најубав е тоа што мојот омилен играч Виери постигна толку прекрасен гол што останав пола саат со зината уста... еве го клипчето од голот на Виери

intercpmatch1biob3.jpg

Ова е дефинитивно најдобар натпревар плачев од среќа по голот на Рекоба ако се секавате кога Камбиасо завртен со грб му ја подаде топката на Рекоба, овој шутно но Камбиасо не се ни осмели да погледне назад дедека не го виде Рекоба како скока како луд...просто незаборавно.

А да би додал и вчерашниот дуел на Интер со Рома во Купот на Италија, како само игра овој тим на Интер со искучок на Ибрахимович кој е најголемото дрво ви Интер....лудница!!!

-

И јас го памтам овој наптревар само има грешка кај livescore... Виери даде гол за 2:2 А после Рекоба за 3:2 ... Еве ги головите на тој натпревар

Ман-Утд вс Тотенхем прво полуврењме 0-3 крај 5-3 грозен натпревар
image.php

Najdobra utakmica za mene e Macedonija - Hrvatska na gradski 2:0 za nas.za da im do kazime na hrvatite i na bilic deka i nie znajme da igrame fudbal.MACEDONIA FOREVER

Депортиво 4-0 Милан натпревар за паметење
Арсенал 5-3 Тотенхем луд натпревар дефинитивно

Натпреварот помеѓу Баерн и Гетафе во Уефа Купот.

Еве ги головите и шансите на тој натпревар.

Милан – Ливерпул финалето 2-1
Милан – Интер 6-0 кисс

Интер - Сампдорија

intercpmatch1biob3.jpg

Можеби не беше најдобра „укатмица” но, имаше најдобра завршница

До некаде се сложувам со бацево...Многу јака утакмица беше. Ја даваа низ директен пренос на Телма. 0-2...и прават пресфрт 3:2 за 5 мин...Жив се изедов кога губеа, ја имав пишано спортска не за друго.
А може и местена беше:nesum:ама последите 5 мин вриеше Џузепе Меаца:vozbud:

Не пратам многу француско првенство,но го следев натпреварот помеѓу Рен и Марсеј кој сигурно се вбројува во еден од најдобрите натпревари кои што сум ги гледал.Заврши со резултат 4-4.Најинтересно беше во последните минути Марсеј води 3-2 ,но Рен израмнува во 89 мин.Радоста на Рен траеше само неколку секунди бидејќи следниот напад Марсеј даде гол и поведе со 4-3.И на крај во 94 минута,Рен повторно го израмни резултатот и така и двата тима си освоија по 1 бод :)

еве и хајлајтс од натпреварот

За повеќето фанови на барселона ова е најдобриот натпревар што го изигра Барса со Рајкард како тренер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom