STARTER
Firestarter
Ако ги знае некој акордите за String Forces- Каде бегаш би го замолил да ги постне 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како господ ги молам сите по искусни гитаристи да ми најдат некое акордче за песнава, оти ако ја научам да ја свирам ќе имам персонал роб !!!
тенкју еври бади...
Јака причина, вреди човек да се обиде да ти помогне
Пробај вака ... свири рифови на 4та и 5та жица ... или поточно:
E|--------------------|-----------------|----------------------|-----------------------------|
B|--------------------|-----------------|----------------------|-----------------------------|
G|--------------------|-----------------|-5b6b5--3-----------3-|-----------------------------|
D|-(3)/5--3--0--(3)/5-|-----------------|-----------5--3--5----|-(3)h5--5--5--(3)h5--3-----3-|
A|-(3)/5--3--0--(3)/5-|---------3--5----|----------------------|------------------------5----|
E|--------------------|-1/3--6--------3-|----------------------|-----------------------------|
Првиот такт е оној основен што се провлекува низ песната ... помеѓу секои два вакви тактови обиди се да импровизираш нешто во G молска скала ... зирни на интернет имаш исцртани кои се составни тонови ... или пробај некои основни и лесни варијации што ти ги цртам после првиот такт.
Поздрави го од мене робот
Драги pLaToOn огромно благодарам до твојот труд, првиот дел го фатив, а за натаки уште ми е матно.. ама за воа вреди да се изнамачам... а робот можеш да го поздравиш и сам... тој што постираше над мене![]()