- Член од
- 27 мај 2008
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 1
Dm Bb F C ----> se vrtat cela pesna.........Табови за солото „Сите мои Слики“Ареа????
aaa za soloto ( neznam kako ode)
Dm Bb F C ----> se vrtat cela pesna.........Табови за солото „Сите мои Слики“Ареа????
тачноDm Bb F C ----> se vrtat cela pesna.........
aaa za soloto ( neznam kako ode)
грешка сиБоље ја мислим DM F C само
Не е фатална грешката, туку добро звучи и без Аис x) Лаици нема ни да приметат.тачно
грешка си
Брат како што приметив во твојот пост немаш нигде спомнато Aiss. Знам пиша Дмол Ф Ц... (ти фалеше Б)Не е фатална грешката, туку добро звучи и без Аис x) Лаици нема ни да приметат.
http://uploading.com/files/583mb72f/area.mp3/Брат како што приметив во твојот пост немаш нигде спомнато Aiss. Знам пиша Дмол Ф Ц... (ти фалеше Б)
ЕДИТ (ми треба сон)
Под Аисс мислеше на Б
Брат мора со Б дека не звучи баш нај нај песната. Мода Дмолл да се исвири подолго и го менува целиот тек на песната.
Не бе брат не е тоа тоа. Сепак добро исвирена... Ти препорачувам да тргнеш линков дека некој може да ти украде идеа за песна и може да апаш бан за варез постирање. Иначе глеам со дисторзија свирено, кажи ми рифови пичеше или акорди?
акорди Dm F C . A за идеја на песна не е проблем, иам уште многуНе бе брат не е тоа тоа. Сепак добро исвирена... Ти препорачувам да тргнеш линков дека некој може да ти украде идеа за песна и може да апаш бан за варез постирање. Иначе глеам со дисторзија свирено, кажи ми рифови пичеше или акорди?
Es...Gis..C...Es...E...C...E...G...B...Gis...G..Gi s..G..F..Es...Cis...C..B..C...Cis... B...Gis..G...Gis.... Odgovaraat na akordite sto ti gi pisav
некој да ги знае нотите, на пианото ? ?? :wink:
Јас ја свирам од А мол, ако сакате оригинал слушнете од кој акорд почнува.Ако љубиш дукати - Венко и Чапај
Am G D
Дал си дома абер оставила
F
Ил си браќа по мене испратила
Am G D
Дал за мене си мајка оставила
F E
Ил по мене си клетва испратила
Am
Дал си моја или таму некоја
Рефрен: (Од а мол преминваш во Ге пред да почни рефрено)
F G C H/C Am G
Пушти сестро ден да зазори
F G C H/C Am G
Пушти срце нека прозбори
F G
Не те молам не сум таа афела
Е Аm G
Пушти служба црна птица ја однела
F G
Пред дождој,ледовини
E
Еј Исусе помогни,помогни
Нема врска вака акордиве...не ми иди никако, ај пробај вакаСи мислам, ко бев нуб, ова песна нигде неможев да ја најдам на нет, па на некој ако му треба:
Јас ја свирам од А мол, ако сакате оригинал слушнете од кој акорд почнува.
ПС: Ги имав наместено акордите точно над зборот шо почнуват ама ми се изместија