Agent RansackМи треба некое програмче за search низ компјутерот.
Ако ме прашате зошто не го користам оној што го има самиот Windows, не го користам пошо не ми работи програмчето (појма нема зашо)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Agent RansackМи треба некое програмче за search низ компјутерот.
Ако ме прашате зошто не го користам оној што го има самиот Windows, не го користам пошо не ми работи програмчето (појма нема зашо)
recuvaКажете некоја програма за враќање на избришани фајлови?... Се ми е избришано во Мај Документс![]()
Некоја друга да не знае некој што враќа се 100% оваа Рекува врати нешто ама не се...
Некоја друга да не знае некој што враќа се 100% оваа Рекува врати нешто ама не се...![]()
Не помага тоа Т.Е. не дава да го вратам...Врати го временски назад системот system restore
Пробај со оваНекоја друга да не знае некој што враќа се 100% оваа Рекува врати нешто ама не се...![]()
http://www.z-a-recovery.com
Го користам Ava Find v 1.5 последна верзија е, доста брзо работи и не бара ресурси.
Ако не можеш да се снајдеш прати ми твој мејл у пп, ќе ти ја пратам програмата.
Agent Ransack
Затоа ќе си ја набавиш професионалната верзија, која нема да те зафркава после 30 дена. И кога еднаш ќе ти ги индексира фајловите, нема да те зафркава со повторно вчитување и индексирање на веќе запишаните фајлови, така да, не гледам проблем.Мислам дека ова ке ми биде проблем.... јас овака го чекам компјутерот едно 5 минути да се вклучи поради програмите кои ги користам (овој компјутер ми е на работното место) со ова мислам дека само би ја влошил ситуацијата!
Мислам дека нема да ми врши работа!
Затоа ќе си ја набавиш професионалната верзија, која нема да те зафркава после 30 дена. И кога еднаш ќе ти ги индексира фајловите, нема да те зафркава со повторно вчитување и индексирање на веќе запишаните фајлови, така да, не гледам проблем.
А и не е ништо страшно да пробаш.
Пробај, па раскажи.
Нема никаков ризик.Тестирање на Работен компјутер....ЈОК!!!
Газдите има да ме обесат ако им кажам дека програмата која ја платиле 5000 евра не работи!
ПС. Фала во секој случај, но не би ризикувал со такви работи!
Windows-от кошта 5000 евра?Тестирање на Работен компјутер....ЈОК!!!
Газдите има да ме обесат ако им кажам дека програмата која ја платиле 5000 евра не работи!
ПС. Фала во секој случај, но не би ризикувал со такви работи!
Windows-от кошта 5000 евра?
Башка ако е платен (лиценциран) нема шо да ти се тресат мудата, има македонска поддршка за windows софтвер и бесплатно треба да ти го опраат проблемот.
Кратко и јасно: да.Добро не знаев каде да се обратам па овде ќе ве прашам за да не отварам нова тема: дали може да се в'мрежат 2 компјутери односно ЛапТоп и Десктоп компјутер додека лаптопот е конектиран на Wierless мрежа од руторот на кој исто така е поврзен Десктоп компјутерот но нај нормално со мрежен кабел ? И секаков совет најлесно да се поврзат на било каков начин би било добродојден благодарам. ПС: воглавно ми треба да префрлувам фајлови од едниот на другиот Компјутер (или пуцање некоја игричка во ЛАН )