Слаб е има xp али многу коче не е тоа тоа имаше тој ком пред 3-4 год 2000 и работеше одлично али му сменив xp и од тогаш не го користев и баш сега го вклучив и ми падна на памет тоа.:smir:windows 2000 ..? зошто, слаб е компјутерот барем за xp..
Слаб е има xp али многу коче не е тоа тоа имаше тој ком пред 3-4 год 2000 и работеше одлично али му сменив xp и од тогаш не го користев и баш сега го вклучив и ми падна на памет тоа.:smir:windows 2000 ..? зошто, слаб е компјутерот барем за xp..
Као шо кажав ^ + ете оти заглавува нешо [DR-DOS]A:\ и ■ трепка...Дали си 100% сигурен дека е исклучено флопито од BIOS? и дали си сигурен дека 1 boot device ти е CD-ROM? на кој дел ти блокира? одкако ќе напише лоудинг видоус фајлс или, дали воопшто почнува инсталацијата?
Имаш ли некое CD или ДИСКЕТА внатре во РС?Као шо кажав ^ + ете оти заглавува нешо [DR-DOS]A:\ и ■ трепка...
Значи шо побарав овоа вика:
Changing Drives
When you enter a command, the operating system always looks for that command on the current disk drive. If you want a command to operate on another drive, you change drives by entering the new drive letter followed by a colon. For example:
A:
This changes the current drive to drive A: and the default prompt changes to:
[DRDOS] A:\>
Any command you enter now operates on the A: drive.
You can tell the operating system to look at another drive without changing the current drive by including the drive letter (and colon) when entering the command. For example:
DIR A:
И сега ако некој може да помогне баш шо да направам еве уше еден линк шо кажуват нешо за тоа: MORE^.%
А како да ја отштекам? Да го отворам куќиштето? Кои точно кабли? Слика или опис?Имаш ли некое CD или ДИСКЕТА внатре во РС?
Ако можеш, физички отштекај ја дискетната единица (извади ги каблите од неа)
torrentz.eu пробајМомци, ајде бре линк за доунлоадирање на Неро 6. Ми треба хитно неможам ни едно неро да слегнам а ми треба.
Пробај вака:Доунладирав Неро и сега ми вика дека треба дозвола од аминистратор. Поделен е компјутеров тука на 2 дела и сега сум флезен изгледа на неофицијалниот и таму треба од таму да режам нешто и не ми дава ништо да инсталирам, како да го управам ова, како да дозволам од администраторот да се инсталира било што ?
Така ке биде изгледа, фала многу ! Само да го средам.Пробај вака:
Десен клик на фајлот за инсталација, > Run as administrator
И мене вчера ми се појави истово, од некоја од рекламите што се појавува на десната страна е.При секое отварање на фејсбук, нодот нешто ми блокира.
Некоја слика perhaps, не можам да го видам точниот линк.
![]()
Ени Плех?
Има :baeh:Истото е и кај мене, поточно, што го лајкнуват овај линк....
LINK
П.С. Мамицата да му ебам на оние од Imageshack што направија да е потребно да им се регистрираш за да можеш директен линк да копираш од слика и да го ставам, и за ИНАЕТ не им се регистрирам педери најголеми....Да не знае некоја таква алтернатива...