Не можеш. Барај HackintoshДали знае некој како да инсталирам Mac osx Snow leopard на обичен компјутер.Не можам да го бутам ЦД-то да почне сетапот.Благодарам однапред
Од каде симна Хакинтош? Симни од leohazard.Треба да знаеш каков хардвер имаш. Графичка, звучна, мрежа и процесор. Според тоа при инсталација ќе си одбереш драјверитe..Дали знае некој како да инсталирам Mac osx Snow leopard на обичен компјутер.Не можам да го бутам ЦД-то да почне сетапот.Благодарам однапред
За тоа Clear Cache,незнам како да го направам :jaj:..за да сменам browser пробав со мозила истиот ерор ми го дава..со reload пак истиот ерор ми го дава..а ова последново не успева пошто не покажува бројка на крај од инернет адресата..:\ Финтава е,некои клипови можам да ги гледам на јутјуб,а некои ми го дава ерор-ов..3 опции,
1.Clear Cache
2.Reload Page
3.Change browser
Уште една опција на која налетав по крато барање на додатна солуција,
To fix this all you have to do in some - but most - cases is look at your adress bar, if at the end of it you see there is the code index=2, all you have to do is change the 2 to a 1 and press enter. You will then be taken to the webpage that you were trying to reach.
Колку компјутери имаш поврзано со рутерот?Прашав и во темата Интернет и мрежи ама никој не ми одговори па си викам ај и тука ...
Од кога ставив бежичен рутер, добар дел од страните воопшто не ми се отвараат, има ли некое чаре, освен да стаам нов интернет, иако кога направив пинг тест добра оценка доби интернетот? :smir:
Имам компјутер и лап топ поврзано. Компјутерот ми е со кабел. И таму и таму истиот проблем Рутер NetgearКолку компјутери имаш поврзано со рутерот?
Кај сите прави така? сите безжично се конектираат или некои со кабел? и да предпоставувам ти безжично се конектираш. и кажи каков рутер имаш
Сега одкако даде повеќе информации некој што се разбира подобро во рутери може да ти помогне ))Имам компјутер и лап топ поврзано. Компјутерот ми е со кабел. И таму и таму истиот проблем Рутер Netgear
Ахахахахахаха а таман се порадував дека ќе ми помогнеш Ако некој знае нека помага, не се издржува ова :smir:Сега одкако даде повеќе информации некој што се разбира подобро во рутери може да ти помогне ))
И ако предпоставувам до рутерот е.
рамот или графичката него пробај формат
кога пуштам игра... или филм , клип ... ми се појавува ова...
Х Е Л П !
druze a ti da si pustis testovi i da vidis so tie na kompjuterot da ne tuka nie pogoduvame oti mozno e da grafika mozno da e ram mozno da e sistemot simni si Hirens boot i testiraj
кога пуштам игра... или филм , клип ... ми се појавува ова...
Х Е Л П !
ај пушти линкче... пошто на гугл ми вади мн ствари па незнам што точно да данлоудриамdruze a ti da si pustis testovi i da vidis so tie na kompjuterot da ne tuka nie pogoduvame oti mozno e da grafika mozno da e ram mozno da e sistemot simni si Hirens boot i testiraj