T
Tetro
Гостин
Си користел некогаш ccleaner ?оваа е трајл верзијата
ја има некој кракната про верзијата од ова програмче?
по пп pls
Пробај го, стварно е добар.
Едит: И бесплатен.
Си користел некогаш ccleaner ?оваа е трајл верзијата
ја има некој кракната про верзијата од ова програмче?
по пп pls
Ако може некој да ми каже како да наместам пасворд на рутер ?
Го наместив рутерот се е ок но не знам како да му ставам пасворд ...
Kaj се бара рутерот ?
- Влагаш во рутерот
- Одиш во Wireless
- Одиш во Wireless Security
- Security Mode: WPA2 - Personal
- Passphrase: (тука пиши си пасворд)
- Клик на Save Changes
Па како си го наместил рутерот ако не си влегол во него???Kaj се бара рутерот ?
Само ги поврзав каблите т.с рутерот го заменив на местото од свичот и тоаПа како си го наместил рутерот ако не си влегол во него???
Или преку инсталационо CD?
Влези во рутерот преку http://192.168.1.1
и ако ти побара USER и PASS (ако не си ги сменил) пиши си admin / admin
Како јас би знаел дали ти е исклучен Wireless-от?Само ги поврзав каблите т.с рутерот го заменив на местото од свичот и тоа
--- надополнето ---
Добро е , средив со пасвордор , но на лап топ не ми ја дава мојата конекција ниту пак друга , да не е исклучен wirelessot ???
Гледам сега во Computer Management , Netword Controller не ми е инсталиран највероватно е до тоа , иначе нема прекинувач од страна , највероватно е со Fn+F2 ,,,Како јас би знаел дали ти е исклучен Wireless-от?
Најди си го копчето (обично некој прекинувач од страна или па комбинација од Fn + F2 пример) и уклучи го.
Побарај си на гугл како се уклучува тоа на твојот лаптоп.
Преинсталирај го ... полесно здравје :smir:Здраво,
Незнам колку прашањето е за во оваа тема ама да се обидам...
Имам оперативен систем XP sp2 на PC-то и неможам да го подигнам никако
Заглави и морав да го рестартирам од копчето за рестарт меѓутоа сега заглави во јамка од која незнам како да испаднам
1.Прво на подигање прашува дали сакам да Normal, Safe Mode ...
2.избирам Normal и се појавува плава позадина за "checking file system on drive C" ако го одкажам притиснам било кое копче повторно започнува со подигање чекор 1. објаснет погоре.
3.доколку оставам да изврши checking запоцнува со процентите да вртат и стасува до 68% и тука заглавува неприма никаква команда го оставив така да стои 30 мин и ништо
4.Пробав и со Safe mode несака да се подигне ги чита драјверите и заглавува така ...
Било каков совет би бил добредојден.
Благодарам однапред.
Тоа е најлесно само ке одат податоцитеПреинсталирај го ... полесно здравје :smir:
Пробај со LAST KNOW GOOD CONFIGURATION имаше една опција таму кај што избираш преку Safe MOde, па меби тоа ќе помогни ...Тоа е најлесно само ке одат податоците
Несакав да форматирам мислев да не може да се извлече некако без нова инсталација ...