Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
Ај нека ми некој предложи добро програмче за чистење ѓубре од компјутерот.
http://www.komunalnahigiena.com/products/download/garbagecleaner3.5.htmlАј нека ми некој предложи добро програмче за чистење ѓубре од компјутерот.
Не работи линкот, не го лажи..треба .ком.мк:tv:
CCleanerАј нека ми некој предложи добро програмче за чистење ѓубре од компјутерот.
ќе си најдеш. А зошто не побараш понова верзија од програмот, има 2008, 2009,..itno mi treba torent od Solid Works 2007 koplet so krak i registration code nikako ne mozam da najdam takov
па имам малце послаба машина и не ми се верува да вози некоја понова верзија како шо велиш, ама че пробам во секој случај фалаќе си најдеш. А зошто не побараш понова верзија од програмот, има 2008, 2009,..
Па јас последнио пат коа се обидех да инсталирам убунту на иста партиција со XP си го избришах виндовсо.Пожелно е да инсталираш прво ХР,на инсталацијата да си одделеш партиции и за линукс.Сеа зависи колку имаш простор,со 10 гб може при апгрејд на верзија (за линуксо говорам) да ти направе проблеми.Јас ставих си 60 гб на линуксо,ама ти можеш да си ставеш 20 гб.Ако немаш толку може добар компромис ке направеш со 15.Инаку еве ти линк од тема за помош инсталација на линуксВака, сакам да инсталирам Ububtu заедно со XP дали треба да креирам нова партиција посебно за Ububtu-то или може на иста со XP-то.? Има ли minimum require за големината на партицијата
NetLimiterНекое програмче за проверка на Интернет Сообраќајот ?
оваа е трајл верзијата