Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Вака сега земаав една веб камера (на старо од другар) кинеско ѓубре.. нема ниту инсталациско cd ништо, а ми треба само за мсн и скајп,ама никако да ја прикључам.. мислам дека за неа не треба ни инсталација туку некако само се подесуваше во мсн..ај ако има некој одговор нека пише :)
Види друже шо модел е камерата! Би требало да пишува на неа шо марка е и шо модел е па гуглај малку и симни си драјвери компатибилни! То е то :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Види друже шо модел е камерата! Би требало да пишува на неа шо марка е и шо модел е па гуглај малку и симни си драјвери компатибилни! То е то :)
Нема марка..:icon_lol: Ништо не пишуе на неа ..викам ја кинеско ѓубре

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Нема марка..:icon_lol: Ништо не пишуе на неа ..викам ја кинеско ѓубре
Деммит! А не ја јавува кога ќе ја поврзеш со ПЦ за во девајс менаџер да ти даде било какво инфо за неа?
Ако не бидува ништо од горенаведеново барај каква било ознака на неа,броеви,букви и гуглај дури не ја препознаеш за да симнеш драјвери за неа!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Деммит! А не ја јавува кога ќе ја поврзеш со ПЦ за во девајс менаџер да ти даде било какво инфо за неа?
Ако не бидува ништо од горенаведеново барај каква било ознака на неа,броеви,букви и гуглај дури не ја препознаеш за да симнеш драјвери за неа!
Ќе проверам тоа што велиш за бројки , букви..меѓутоа имам видено како ги поврзуваат одма без драјвери и слично..ја укључуе камерата и директно у мсн подесуе..тоа ме буни :)
Сепак фала,ќе пробам

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Некој да ми помогне..
Google Chrome-от ми прави ерори (Don't send) или google chrome crush, а кога ќе одам на yahoo.com или на hotmail.com некогаш се спушта фајл File.exe или се појавува некојтекст бројки и букви шо знам јас..

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
и јас имам проблем со chrome ,ерор 102 ,се мачев да го решам долго време и се откажав на крај:toe:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Го форматирав компјутеров и сега никоја игра не ми работи, изгледа драјверот за графичка не сум го снимал добро. Ако може некој да ми помогне?!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Го форматирав компјутеров и сега никоја игра не ми работи, изгледа драјверот за графичка не сум го снимал добро. Ако може некој да ми помогне?!
Како да ти помогнам ако не знам која графичка???

Kajgana Shop

На врв Bottom