L
Liberation
Гостин
Audio CD со 18-22 песни не се копира на ист начин како МР3. Песните теба да ги Rip-уваш. Стави го CD-то, отвоpи Windows Media Player и потоа Rip.Koga gi kopiram posle koga ke go izadam CD ne pee
Audio CD со 18-22 песни не се копира на ист начин како МР3. Песните теба да ги Rip-уваш. Стави го CD-то, отвоpи Windows Media Player и потоа Rip.Koga gi kopiram posle koga ke go izadam CD ne pee
случајно да не немаш Флеш Плејер или Јава?Ај , дечки помош малку. Зошто не можам да прикачувам Уплоадирам видео фајлови ни на фејсбук ни на мајспејс ниту на кој било друг сајт блог или што и да е. Ништо не сум подесувал.
Само инсталирав една игра Нитфорспид. Ама не гледам баш никаква врска со проблемов.
Исчистив со CCleaner и пак истото.
Имам интернет од Кабелнет, ПП , ми го зголемиле сообраќајот од 15 на 80ГБ со брзина 6/2Мбпс. Да не е до тоа?
Мислам дека Авира е најдобра за бекап.Дали знае некој Backup бесплатна програма (освен Windows Backup)....да можам да му креирам бекап на цел Local Disk (C), па ако се појави некаков проблем кога и да е, да можам да го вратам ?
Деновиве, односно вчера го имам апдејтувано антивирусот (avast) и ми бараше рестарт, но го одложив.
И направив проверка со скенирање од антивирусот на цел компјутер, немаше ништо сериозно.
Завчера инсталирав усб драјвер од новиот мобилен, но немав никаков проблем и не верувам да е тоа.
Едино, претходно се пожалив дека не стартува од прва, туку од втор/трет пат и ми одговоривте дека е до графичката која ми е страв да ја отворам и чистам сама.
Мислам дека наведов доволно. Што би можело да биде?
Од Avast сум презадоволен, не замара ич и нема заглавено никогаш.Дечки немам антивирус веќе подолго време,кажете ми некој што не е досаден и нема да ми го заблокира компјутерот :smir:
Авира... од авастот не сум мн задоволен зашо ми правеше некад пропусти.. авира фаќа се живо и диво !!! не замара мал антивирус е и брз е...Дечки немам антивирус веќе подолго време,кажете ми некој што не е досаден и нема да ми го заблокира компјутерот :smir:
Фала пријател... само страшно ме нервира коа ке го видам она дека мозилата е угасена а процесот трае.. од кожа ме вади !!!!ништо страшно ова
баг е ова на мозилата, ќе го средат со следната верзија најверојатно
немаш закачено вирус, можеш мирно да спиеш :wink:
Ниеден антивирус не ти го блокира компјутерот туку тоа се вирусите кои ги закачуваш поради слабиот антивирусДечки немам антивирус веќе подолго време,кажете ми некој што не е досаден и нема да ми го заблокира компјутерот :smir:
Прави мозилата од оваа верзија и друѓи глупостиФала пријател... само страшно ме нервира коа ке го видам она дека мозилата е угасена а процесот трае.. од кожа ме вади !!!!
П.С и кај некој друг вака прави од вас форумџииве?
П.С2 да не знае некој кога излага следна верзија на мозила ?
:icon_eek:4. Формат рулз.
Може. Само за секој случај, држи си ѓи документите на другите партиции, не во C::icon_eek:
Oh, no, no it doesn't.
Нешто чепкав на нет околу ова за солуција покрај форматот и најдов нешто што веројатно ми го даде проблемот: во Startup & recovery, табот на write debugging & information покажуваше дека имам мал memory dump 64kb. Само го ставив на none.
Тоа е некаква солуција или само го исклучува синиов скрин за да не ме замара и еден ден да ми направи проблем?
Формат воопшто не ми оди во прилог, затоа барам друго решение
* во меѓувреме равам boot scan со авастот со рестартирање и го ре-инсталирав драјверот од мобилниот.