Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ставам CD во Cd-ромот и чекам да се подигне. Ќе почне да врти и се рестартира компјутерот. Пробав со 2 различни цд-а исто се случува?! Шо може да е

Ставам CD во Cd-ромот и чекам да се подигне. Ќе почне да врти и се рестартира компјутерот. Пробав со 2 различни цд-а исто се случува?! Шо може да е

1. Лошо поврзан цедером
2. Сјебано напојување

Другари ми мрзне Ком. ама кога ке ми замрзне докстопот ми замрзнува и тастатурата и глушецот а Винапот си тече без никакви проблеми си завршува песната друга почиња ???

Другари ми мрзне Ком. ама кога ке ми замрзне докстопот ми замрзнува и тастатурата и глушецот а Винапот си тече без никакви проблеми си завршува песната друга почиња ???

грее нешто, пробај зачисти внатре

Температурите се стабилни на CPU. MB и VGA. Ја извадив VGA-та и ја наместив наново. Би треба ло да е ОК

- А да не имам нешто проблеми и со драјвериве ? Ги има ли некој тестирано

Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit
Language: English (U.S.)
File Size: 122 MB

Пропертис на My Computer - Advanced - Settings (performance) - штиклирај се.

Неможе, отштиклирав се и само ми се смени од Windows XP Style во Windows Classic, бојата пак си стои.

Хаха моја грешка, ама пак исто! И отштиклирано и штиклирано бојата си стои.

Нешто си утнал, инаку тоа е.

Вака треба да е:

disable-visual-effects-to-speed-up-windows-xp-03.jpg

ај ве молам за полош со мозилава.. до пред некое време се си работеше најнормално.. у последно време ми се дешаваат некои глупости.. коа ке ја изгасам мозилата и после минута две ако сакам да ја упалам ми вика мозилата веќе работи али не одговара а у процес гледам дека стварно работи.. тоа е едно.. друго.. коа сакам нов таб да отворам на пример со среден клик на маусот место да ми го отвори табот најнормално ми го отвара и цело време ми е БЕЛО.. цело време учитава нешо мозилава.. пример Waiting from kajgana.com или слично..

незнам дали кај вас се има десено ова зашо го имам приметено на 3 компиутера до сега.. нешо е од фаерфоџ проблемоб? некој вирус сум закачил или шо е работава???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom