1. Лошо поврзан цедеромСтавам CD во Cd-ромот и чекам да се подигне. Ќе почне да врти и се рестартира компјутерот. Пробав со 2 различни цд-а исто се случува?! Шо може да е
1. Лошо поврзан цедером
2. Сјебано напојување
грее нешто, пробај зачисти внатреДругари ми мрзне Ком. ама кога ке ми замрзне докстопот ми замрзнува и тастатурата и глушецот а Винапот си тече без никакви проблеми си завршува песната друга почиња ???
Пропертис на My Computer - Advanced - Settings (performance) - штиклирај се.Како да ја тргнам сината боја од иконите? Заборавив како се правеше :jaj:
Прегледај го приврзокот 35034
Неможе, отштиклирав се и само ми се смени од Windows XP Style во Windows Classic, бојата пак си стои.Пропертис на My Computer - Advanced - Settings (performance) - штиклирај се.
Прочитај пак...Неможе, отштиклирав се и само ми се смени од Windows XP Style во Windows Classic, бојата пак си стои.
Пропертис на My Computer - Advanced - Settings (performance) - штиклирај се.
Хаха моја грешка, ама пак исто! И отштиклирано и штиклирано бојата си стои.Прочитај пак...
Нешто си утнал, инаку тоа е.Хаха моја грешка, ама пак исто! И отштиклирано и штиклирано бојата си стои.
Па така е и кај менеНешто си утнал, инаку тоа е.
Вака треба да е: