Помош, софтверски проблеми и совети

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ставам CD во Cd-ромот и чекам да се подигне. Ќе почне да врти и се рестартира компјутерот. Пробав со 2 различни цд-а исто се случува?! Шо може да е

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ставам CD во Cd-ромот и чекам да се подигне. Ќе почне да врти и се рестартира компјутерот. Пробав со 2 различни цд-а исто се случува?! Шо може да е
1. Лошо поврзан цедером
2. Сјебано напојување

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Другари ми мрзне Ком. ама кога ке ми замрзне докстопот ми замрзнува и тастатурата и глушецот а Винапот си тече без никакви проблеми си завршува песната друга почиња ???

T

Tetro

Гостин
Другари ми мрзне Ком. ама кога ке ми замрзне докстопот ми замрзнува и тастатурата и глушецот а Винапот си тече без никакви проблеми си завршува песната друга почиња ???
грее нешто, пробај зачисти внатре

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Температурите се стабилни на CPU. MB и VGA. Ја извадив VGA-та и ја наместив наново. Би треба ло да е ОК

- А да не имам нешто проблеми и со драјвериве ? Ги има ли некој тестирано

Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit
Language: English (U.S.)
File Size: 122 MB

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај ве молам за полош со мозилава.. до пред некое време се си работеше најнормално.. у последно време ми се дешаваат некои глупости.. коа ке ја изгасам мозилата и после минута две ако сакам да ја упалам ми вика мозилата веќе работи али не одговара а у процес гледам дека стварно работи.. тоа е едно.. друго.. коа сакам нов таб да отворам на пример со среден клик на маусот место да ми го отвори табот најнормално ми го отвара и цело време ми е БЕЛО.. цело време учитава нешо мозилава.. пример Waiting from kajgana.com или слично..

незнам дали кај вас се има десено ова зашо го имам приметено на 3 компиутера до сега.. нешо е од фаерфоџ проблемоб? некој вирус сум закачил или шо е работава???

Kajgana Shop

На врв Bottom