Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто чепкав на компјутерот и кога го рестартирав ова ми се појави
boot record from cd rom not found boot failure reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device press any key when ready
Помош???

Нешто чепкав на компјутерот и кога го рестартирав ова ми се појави
boot record from cd rom not found boot failure reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device press any key when ready
Помош???

си изместил/а да бутира од цд.

чаре: отвори биос и среди таму

Само да можеше да ми кажеш што да пишам зашто јас немам везе со ова:smir:

Вајда штом не знаеш немаш ништо измешано. Ти било наместено прв буд дивајс ЦД-РОМ. Види да не имаш заборавено ЦД во ЦД-Ромот, извади го и терај.....

Само да можеше да ми кажеш што да пишам зашто јас немам везе со ова:smir:

клик

*****доколку мислиш дека не си сигурен/а, не продолжувај и најди некој кој знае. Сепак ова го правите на ваша одговорност

Секогаш кога и да инсталирам Windows 7 на лаптопот имам проблем со звукот, и денес веќе крајно се изнервирав, неможам еден филм да изгледам на мира а да не грчат. Значи проблемот не е со звучниците најверојатно е до драјверите бидејќи се е во ред кога имам Windows XP, но на 7ца ми грчат. 7цата сама си наоѓа драјвери за звучната карта ама ништо, јас слегнав најнов драјвер од страната на производителот ама проблемот си е сеуште тука и никако да најдам решение. Некој друг го имал овој проблем со Realtek High Definition Audio? Решение?

ANYONE?

Значи како што разбрав на истиот лаптоп си имал инсталирано и 7 и ХР, проблемот може да е тоа што драјверот ти е компатабилен на јачината на перформансите на ХР но не и Windows 7.
Пробај симни ОВА и тестирај.
И види ова ако може да помогне :toe:
sound stuttering

Како да го тргнам ова ебано глупаво Yahoo search engine

untitledafa.png

Сакам повторно кога ќе отворам нов таб да ми отвора Fast Dial на мозилава, не ова:zid:

untitledafa.png

Сакам повторно кога ќе отворам нов таб да ми отвора Fast Dial на мозилава, не ова:zid:

Ај види таму доле имаш едно "How to disable search on ths page" Кликни и вити што има. Ако не успее пиши пак ќе бараме друго решение :)

untitledafa.png

Ти кажал @мрежа, значи отвори ги очите и кога инсталираш нешто а и кога бараш некаква опција, пиши што ќе сториш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom