T
Tetro
Гостин
сериски на пп :smir:Mi trebit crack za AutoCad2006,ako mozit da mi pratite preku ПП.
сериски на пп :smir:Mi trebit crack za AutoCad2006,ako mozit da mi pratite preku ПП.
мислам дека работи тоа, Copy-pasteИмам усб Cruzer Sandisk 16Гб со U3 систем на работа. Сега сакам да го исформатирам ама да си остане на него тоа U3 и програмите што се ми ставени да се подигаат доректно од усб-то. Има ли начин за ова?
е така е, после чистење колачиња, нњ памти ништо, ама полесен ти е хардот за едно 100-300 мбНешто му се деси на Хромов,чистев Cookies и сега не ме памти пасворди на ниедна страна,ни на кајгана,ни на фејсбук ????!!????![]()
Да ама јас му стискам да запамти,првиот пат кога ги чистев и кога стиснав да се запамтат се запамтија а сега несакае така е, после чистење колачиња, нњ памти ништо, ама полесен ти е хардот за едно 100-300 мб
Кога ке отвориш Хром иди најгоре десно (под Х) на кључот и оди во опции па во персонал стаф и види дали ти е селектирано Offer to save passwords , ако не ти е - селектирајго и оди на Show save passwords па Еxceptions и види да не има во листата некој сајт,ако има избришиги (remove all) и средена работа,кај мене по дифолт беше на листата Фејсбукот па не зачувуваше јузер и пас! :wink:Да ама јас му стискам да запамти,првиот пат кога ги чистев и кога стиснав да се запамтат се запамтија а сега несака![]()
Done.Фала зеленко за оваКога ке отвориш Хром иди најгоре десно (под Х) на кључот и оди во опции па во персонал стаф и види дали ти е селектирано Offer to save passwords , ако не ти е - селектирајго и оди на Show save passwords па Еxceptions и види да не има во листата некој сајт,ако има избришиги (remove all) и средена работа,кај мене по дифолт беше на листата Фејсбукот па не зачувуваше јузер и пас! :wink:
Сигурно работи или само мислиш? Бидејќи царска работа е ова У3 системот, неќам да го загубам од усб-то сега...мислам дека работи тоа, Copy-paste
имам Verbatim USB, со Store&Go софтвер на него. Пробав така, Copy-paste и работеше. Само не ми се свиѓаше се` што ставам да оди во посебни папки и го тргнав. А со ова У3, немам искуствоСигурно работи или само мислиш? Бидејќи царска работа е ова У3 системот, неќам да го загубам од усб-то сега...
win 7 имаш ?Абе шо е работава веке неколку дена ми прави вака.. за неполн 1 час ми се исклучува компјутерот !!
Дај некој да ми каже шо е работава
Да видам колку е температурата што како да не е од тоа .. нема од ништо друго што да е ..
Ај помош ве молам!!
Не, Windows XP.win 7 имаш ?
Симни си SpeedFan. Кога ќе го пуштиш следи ја температурата на процесорот, графичката итн. од десно ги имаш сите. Ако пред некоја стои оганче значи дека грее и најверојатно заради тоа се гаси.Не, Windows XP.