Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
Ми треба некоја програма што би ја инсталирал на лаптопот и преку која би можел да гледам што се работи и пишува на лаптопот, а да го гледам тоа на пц-то. Нешто како remote desktop connection, само да неможе да се примети дека јас го гледам тоа што се работи на лаптопот.
Ииијјјј да беее, брат фала многу што ме потсети, знам дека на компјутерите во школо ја имаа оваа програма ама не ми текна за дома да ја слегнам. :smir:за таа немана ке ти го препорача italc кое е доста употребувано на линукс но го има и за windows доколку имаш проблеми со подесувањето пиши
http://italc.sourceforge.net/
симни си драјвер за камератаИнсталирав Windows 7 и сега кога правам муабет на Скајп мене ме гледаат а јас не ги гледам. Инсталирав графичка која пишеше дека е за тој Windows арна ама не работи како што треба а и со овој VGA што е од самиот Windows и со него истиот проблем чаре некое несакам формат да правам бидејќи имам ставено лиценцитан Касперски кој го платив 30 евра.
Мене ме гледат јас не ги гледам читајте добро мајкаму стара:kesa:симни си драјвер за камерата
Штом ти не ги гледаш, може кај нив има некој проблем, а и инсталирај најнов скајп.Инсталирав Windows 7 и сега кога правам муабет на Скајп мене ме гледаат а јас не ги гледам. Инсталирав графичка која пишеше дека е за тој Windows арна ама не работи како што треба а и со овој VGA што е од самиот Windows и со него истиот проблем чаре некое несакам формат да правам бидејќи имам ставено лиценцитан Касперски кој го платив 30 евра.
Не ми се верува дека може,затоа што ако биде оневозможен како тој истиот вирус ќе прави апдејт.Нели и вирусот е еден вид програм што си прави апдејт како и сите други програми.Да прашам чисто информативно. Можно ли е wireless-от( пц - то да не биде во можност да се конектира со бежична мрежа) да биде онеспособен од вирус?
Добра е 7-ицата за игри.Пред брзо време ставив вин7, понекогаш досадата ја тепам на кантер,и сега незнам што е работава со кантеров споро ми реагира, некако ми каснат реакциите т.е командите кои ги задавам во играта нишанење,пукање итн..лаг и такви работи не доаѓаат во предвид бидејќи пред тоа имав xp се си беше океј тераше немаше гајле а сега.. чаре некое или седмицава ептен е крш за игри ?? :nesum::helou:
На еден другар му рекле во сервис дека може , па да се распрашам да не го зафркнале.Не ми се верува дека може,затоа што ако биде оневозможен како тој истиот вирус ќе прави апдејт.Нели и вирусот е еден вид програм што си прави апдејт како и сите други програми.
Интернетот е добар, иначе без разлика дали сум на сервер или со ботови пак ми прави така.. :nesum:Добра е 7-ицата за игри.
Види на каков сервер играш прво
Зависи од интернетот