Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
- Локација
- главенград.мк
- Веб-сајт
- home.comcast.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба некоја програма што би ја инсталирал на лаптопот и преку која би можел да гледам што се работи и пишува на лаптопот, а да го гледам тоа на пц-то. Нешто како remote desktop connection, само да неможе да се примети дека јас го гледам тоа што се работи на лаптопот.
за таа немана ке ти го препорача italc кое е доста употребувано на линукс но го има и за windows доколку имаш проблеми со подесувањето пиши
http://italc.sourceforge.net/
симни си драјвер за камератаИнсталирав Windows 7 и сега кога правам муабет на Скајп мене ме гледаат а јас не ги гледам. Инсталирав графичка која пишеше дека е за тој Windows арна ама не работи како што треба а и со овој VGA што е од самиот Windows и со него истиот проблем чаре некое несакам формат да правам бидејќи имам ставено лиценцитан Касперски кој го платив 30 евра.![]()
Мене ме гледат јас не ги гледамсимни си драјвер за камерата
Инсталирав Windows 7 и сега кога правам муабет на Скајп мене ме гледаат а јас не ги гледам. Инсталирав графичка која пишеше дека е за тој Windows арна ама не работи како што треба а и со овој VGA што е од самиот Windows и со него истиот проблем чаре некое несакам формат да правам бидејќи имам ставено лиценцитан Касперски кој го платив 30 евра.![]()
Не ми се верува дека може,затоа што ако биде оневозможен како тој истиот вирус ќе прави апдејт.Нели и вирусот е еден вид програм што си прави апдејт како и сите други програми.Да прашам чисто информативно. Можно ли е wireless-от( пц - то да не биде во можност да се конектира со бежична мрежа) да биде онеспособен од вирус?
Пред брзо време ставив вин7, понекогаш досадата ја тепам на кантер,и сега незнам што е работава со кантеров споро ми реагира, некако ми каснат реакциите т.е командите кои ги задавам во играта нишанење,пукање итн..лаг и такви работи не доаѓаат во предвид бидејќи пред тоа имав xp се си беше океј тераше немаше гајле а сега.. чаре некое или седмицава ептен е крш за игри ?? :nesum::helou:
Не ми се верува дека може,затоа што ако биде оневозможен како тој истиот вирус ќе прави апдејт.Нели и вирусот е еден вид програм што си прави апдејт како и сите други програми.
Добра е 7-ицата за игри.
Види на каков сервер играш прво
Зависи од интернетот![]()