ај пробај, control+shift+B, и организирај ѓи таму како сакашНа Гугл Хром кога ја штиклирам ѕвездата за да ми биде некоја страна во букмаркс после незнам да ги најдам странитеВо букмаркс менаџер не ми ги дава
![]()
Фала средивај пробај, control+shift+B, и организирај ѓи таму како сакаш
Подредени по големина.Ми треба поедноставен програм за правење видеа (анимација на свои слики, ефекти итн..)
Веќе знам за Adobe Premiere и милсам да почнувам да работам со тој (се разибра со помош на туториали...)
Дали има некој поедносатвен, по лесен за користење од Adobe Premiere?
Не ми треба за професионални видеа, нешто аматерски како ова
2 плочки рам имам додадено, но не правеше проблем првите 5-10 уклучувања...
Одинсталирај ја Мозилата од Control Panel, и пак сними ја најновата.Отварам Mozilla Fierfox и ми вика
The update could not be installed.Please make sure there are no other copis of Mozzila on your computer.Please try again.
А немам копии 1 фиерфокс имам...и коа ке стисанм ок ми се пуштаат 20 фиерфоксаРешение?
Па тој проблем ми се јави вчера....Ја избришав старата мозила и ја даулоадирав најновата..И од тогаш така ми прај:kesa:Одинсталирај ја Мозилата од Control Panel, и пак сними ја најновата.
Нешто негде се зафкнало. Рестартирај го комјутерот да не се реши.Па тој проблем ми се јави вчера....Ја избришав старата мозила и ја даулоадирав најновата..И од тогаш така ми прај:kesa:
Фала сеа средив:smir:Нешто негде се зафкнало. Рестартирај го комјутерот да не се реши.
Да не нагаѓам, следи ја оваа [post=3423610]постапка[/post], па што и да е треба да се реши.
И, ако си на Виста или 7ка, провери дали UAC е вклучен. Тоа е фабрички вклучено но можно е некој да го исклучил.
На виста се оди Control Panel, кај search пиши UAC. Кликни на тоа што излегува. Кај виста треба да биде штиклиранотоа полето, а кај 7ка лизгачот треба да биде над средината (второто од горе).
и јас немам, користам alt+shift. :smir:Немам македонски фонтови во Офис. Помош?
ако толку сака да пишува со фонтови, а не со македонска поддршка еве овде има http://www.alati.org/font/.и јас немам, користам alt+shift. :smir:
пробај исчисти го ќешот на броузерот, па кажи. земи си CrapCleanerако толку сака да пишува со фонтови, а не со македонска поддршка еве овде има http://www.alati.org/font/.
И имам проблем овде на форумов ништо од алаткиве за пишување порака не ми функционира. Прв пат во животот.