Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Давај повеќе информации.

3.Дали имаш додавано хардверски делови? За скенирање на рам користи memtest остави ја преку ноќ да работи. Можеш да промениш плочки ако ги имаш повеќе или да стартуваш со по една (зависно од конфигурација и сл.). Прво провери со софтверот па премини на хардверот така е полесно и се елиминираат можностите за плав екран побрзо отколку обратно.

2 плочки рам имам додадено, но не правеше проблем првите 5-10 уклучувања...

Не знам дали е за тука прашањево ама ај да си ја пробаме среќата.
Кога сакам да отворам Лоцак диск Ц ми се појавува едно плаво со бројки на цел екран и одма рестарт?:toe:

Си инсталирал нешто пред да ти се појави ова?

Колку што можев да се информирам ова е по се изгледа вирус. Пробај прво на прави System Restore, а потоа во Сејф мод скенирај од вируси.

Ако не бива ова, исклучи автоматски рестарт при грешки My Comuter - Properties - Advanced - Startup & Recovery - Settings и тука одштиклирај Automatically Restart. Кога пак ќе ти се појави плавиот екран сликај го и прикачи ја сликата.

Вака: Имам Windows Vista Ultimate SP2 и компјутерот јавува дека е активирана али..одвреме-навреме се појавува прозорче со порака " 0 hours left for activation" или нешто слично и после 10-15 минути се рестартира сам компјутерот и толку :) И пак, после некое време се дешава истото..

Вака: Имам Windows Vista Ultimate SP2 и компјутерот јавува дека е активирана али..одвреме-навреме се појавува прозорче со порака " 0 hours left for activation" или нешто слично и после 10-15 минути се рестартира сам компјутерот и толку :) И пак, после некое време се дешава истото..
треба крак
такви ствари на форумов - јок :)
гуглај си windows vista ultimate sp2 crack
и после симињање не го пуштај одма
провери го на viruschief.com

треба крак
такви ствари на форумов - јок :)
гуглај си windows vista ultimate sp2 crack
и после симињање не го пуштај одма
провери го на viruschief.com

7мицата исто така ми прави -.- И за неа треба крак ?
Кракот кога ке го ставам ги губам податоците ?

7мицата исто така ми прави -.- И за неа треба крак ?
Кракот кога ке го ставам ги губам податоците ?
треба крак - евентуално некое програмче што го мења сериалот + сериал :)
иначе не ги губиш податоците.

треба крак - евентуално некое програмче што го мења сериалот + сериал :)
иначе не ги губиш податоците.

Пробав со едно програмче нејкеше ...
Знаеш некое да ми препорачаш ? :)

Имам проблем со WMP.Песните во плејлиста додека ми се не ми ги пушта по ред.Прва па последна втора па пред последна итн.Чаре?:jaj:

Си инсталирал нешто пред да ти се појави ова?

Колку што можев да се информирам ова е по се изгледа вирус. Пробај прво на прави System Restore, а потоа во Сејф мод скенирај од вируси.

Ако не бива ова, исклучи автоматски рестарт при грешки My Comuter - Properties - Advanced - Startup & Recovery - Settings и тука одштиклирај Automatically Restart. Кога пак ќе ти се појави плавиот екран сликај го и прикачи ја сликата.

Фала, еве скенирав се и се среди сеа за сеа.:smir:

Роѓаци.. некој има ли инсталирано виндовс на тие лаптопчињата што ги даваа на професорите од образованието. Дали би правиле некој проблем ако инсталирам а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom