Помош, софтверски проблеми и совети

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
CREATE PARTITION PRIMARY ete od ovde neke niso...
mi bara neso so zn...

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Колку партиции имаш?
Колку хард дискови?
Секој од нив, по колку има слободен простор?
Што порака ти јавува?
imam samo 1 HDD
dava 2 diska
1 77.6 gb 12 free
2 7.1 gb 7.1 free
3 mi bara da odberam

BTW sega usb`to ne mi se otvara, i neke da se formatira...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
probav probav
Unknow Capacity mi izleguva i unable to format.
Ајдееее... Пробај преку друг USB порт. Или форматирај го од друг РС.

Еве ти уште едно попросто упатство за правење бутабилно Windows 7 USB, треба да симнеш програмче, лесно е.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако не го мрзи некој, нека ми објасни step by step како да се конектирам на Outlook 2007.
На Vista-та имав, ама сега на 7-мицава кога ќе ги пишам деталите, не сака да се конектира. Имам мејл на хотмејл, со кој претходно работеше, па некој нека пише како е точниот начин на внесување податоци и конекции.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако не го мрзи некој, нека ми објасни step by step како да се конектирам на Outlook 2007.
На Vista-та имав, ама сега на 7-мицава кога ќе ги пишам деталите, не сака да се конектира. Имам мејл на хотмејл, со кој претходно работеше, па некој нека пише како е точниот начин на внесување податоци и конекции.

+И ова провери
Control Panel па Windows Firewall -tab Advanced под Network Connection Settings, стисни твоја конекција, e.g. Local Area Connection па Settings и под Services провери Web Server (HTTP) и стисни ОК

Репутација needed :)

Член од
10 мај 2009
Мислења
89
Поени од реакции
16
кога ја напишам gpedit.msc run командата ми излегува едно прозорче со текст:Failed to open the Group Policy Object on this computer.You may not have appropriate rights.и подоле пишува:Details:Unspecified error.па кажете дали може да се поправи ова зошто сакам да влезам во овде и да направам некои промени.Патем користам Windows7 ultimate.

С

Спенсер

Гостин
напред на куќиштето имам два усб влезови, едниот (десниот) праеше вака оддамна, а од прееска и левиот... сеа неам УСБ влез пд напред,а од назад ако го ставам усбто нормално си работи..

решение?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајде пробај ова може смешно е али функционира, исклучи го компјутерот и извади го од струја кабелот почекај кратко една минута и врати назад.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
кога ја напишам gpedit.msc run командата ми излегува едно прозорче со текст:Failed to open the Group Policy Object on this computer.You may not have appropriate rights.и подоле пишува:Details:Unspecified error.па кажете дали може да се поправи ова зошто сакам да влезам во овде и да направам некои промени.Патем користам Windows7 ultimate.
Отвори конзола со зголемени права. Оди Старт пиши Command Propmt и десен клик>Run as admin
И после пиши gpedit.msc

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Кабелски модем и Windows 7

Имам Motorola Surfboard SB5100E кабелски модем кој што ми го дадоа од кабловската , али никко неможам да најдам драјвери за Windows 7 , Сигурен сум дека има некој што користи кабелски интернет и го има овој проблем , се надевам дека кје добијам одговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom