- Член од
- 30 декември 2008
- Мислења
- 212
- Поени од реакции
- 12
Тројанец - вирус![]()
Ај ако може некој да ми каже што е ероров? Ептен ме нервира, многу често ми излегува.
Тројанец - вирус![]()
Ај ако може некој да ми каже што е ероров? Ептен ме нервира, многу често ми излегува.
Виндоус xp.На кој оперативен систем си?
Оди во RUN и пиши msconfig, оди во Startup, најди го тоа c.exe (ако го има) и одштиклирај го. Направи си рестарт на РС.Ај ако може некој да ми каже што е ероров? Ептен ме нервира, многу често ми излегува.
Имаш Service Pack 3?Виндоус xp.
Оваа е најновата верзија, јас ја користам на 7, нема гајле:Скајп-ов редовно ми замрзнува, т.е не сака да ги прати моите мислења,ме дава appear offline и така...Се работи за најновата верзија,и за виндоус 7...Што може да кочи,ова веќе стварно иритира???
The c.exe file is installed and used by QQify, Trojan.FakeAlert and Zlob.Trojan.![]()
На кој оперативен систем си?
Сега го приклучуваше интеренетот или? Да не имаш 2 телефони и модем поврзано со 1 сплитер?
Инсталирај си Service Pack 3 или инсталирај си Windows 7Gotovo go srediv ... host error services nesto win32 mi pokazuvase, go instalirav patchot za sp 2 na microsoft![]()
BSOD? :-Dлеле, сега кога играв дота од еднаш се исклучи и во син прозорец нешто пишеше, ама не разбирам многу енглиш и на почетокот нешто пишашe DEMAGE computer, така некако..
што му бидело?
Пробај извади го и стави го маусот у куќиштето додека си во игра..Помоош..
Пред некој ден ставив XP..
Напунив со игри, и инсталирав драјвери од маусот (X7) (X-710BFS)(со кои порано не сум имал никакви проблеми, долго време..)
Сега.. Имам некои проблеми со маусот..
На одредени игри (Поточно на Counter Strike 1.6 и GunZ (и двете пукачки))(а не прави проблем на стратегии и MMO(игри на кои не користам WASD за движење)), маусот понекогаш замрзнува... Маусот всушност работи(пуштен е ласерот), но не реагира на движење и кликови.. Еднаш решив да спуштам играта додека ми е замрзнат маусот..
Маусот беше во горен лев агол, и многу малку се померуваше, веднаш се враќаше на место(на таскбар се гледа дека е сеуште селектирана играта...).. Направив Alt+Tab.. И на мозила иде супер..(тоа имав пуштено).. Вратив у игра, и иде супер..
Така се дешава повеќе..
А понекогаш, кога спуштам игра, маусот стои на средина и не мрда..
Ова никогаш не ми се случува кога не играм игри, или кога играм игри на кои не се користи WASD за движење(2 игри имам такви, на 2 кочи.. додека на други не кочи. логично нели?)
Помош?
Порано немало вакви проблеми...
Смени си USB порт и не ги ставај драјверите, немаш потреба.Помоош..
Пред некој ден ставив XP..
Напунив со игри, и инсталирав драјвери од маусот (X7) (X-710BFS)(со кои порано не сум имал никакви проблеми, долго време..)
Сега.. Имам некои проблеми со маусот..
На одредени игри (Поточно на Counter Strike 1.6 и GunZ (и двете пукачки))(а не прави проблем на стратегии и MMO(игри на кои не користам WASD за движење)), маусот понекогаш замрзнува... Маусот всушност работи(пуштен е ласерот), но не реагира на движење и кликови.. Еднаш решив да спуштам играта додека ми е замрзнат маусот..
Маусот беше во горен лев агол, и многу малку се померуваше, веднаш се враќаше на место(на таскбар се гледа дека е сеуште селектирана играта...).. Направив Alt+Tab.. И на мозила иде супер..(тоа имав пуштено).. Вратив у игра, и иде супер..
Така се дешава повеќе..
А понекогаш, кога спуштам игра, маусот стои на средина и не мрда..
Ова никогаш не ми се случува кога не играм игри, или кога играм игри на кои не се користи WASD за движење(2 игри имам такви, на 2 кочи.. додека на други не кочи. логично нели?)
Помош?
Порано немало вакви проблеми...
Malwarebytes - http://www.malwarebytes.org/Момци ајде малку помош..кажете некој добар антиспајвер пошо пред тоа имав спајвер доктор и почна нешто да ме зеза...кажете некој друг.
malwarebytes, spyware terminatorМомци ајде малку помош..кажете некој добар антиспајвер пошо пред тоа имав спајвер доктор и почна нешто да ме зеза...кажете некој друг.
Пробај инсталирај го ова, направи рестарт па после види дали ќе те зеза.
Ако те зеза, дај скриншот од пораката што ти ја јавува.